2013. szeptember 5., csütörtök

Videók!

Igaz azt mondtam a következő bejegyzésben már tényleg hozom a következőket ,de nincs túl sok időm. Szóval azt a bejegyzést hétvégén fogom megejteni ha nem gond. Addig is ,hogy ne unatkozzon senki teszek ki pár videót.

BigBang Funny Face


Csak mellékesen ez nem egy zeneszám csak ha valaki nem tudná. Ebben a videóban a csapattagokról vannak képek. Bár Funny Face ,de szerintem a legtöbb nem vicces inkább aranyos. Bár vannak viccesek.

Amúgy a videó alatt lévő szám a: SpiceGirls-Wannabe

F(x) Pre-Debut And Childhood Pictures



Ebben a videóban az F(x) tagokról láthatóak képek még a Debütálásuk előttről.

Szám:F(x)-Nu ABO

BigBang Before Now Pictures




Gondolom ez érthető ,de aki nem ért angolul annak elmondom ,hogy a tagokról lehet látni előtte és utána képeket. Persze itt feltűnnek a molett képek T.O.P.-ről.

Szám:BigBang-BigBang


F(x) Funny Moments ~




El kell ismernem vannak benne nagyon vicces részek ,mint például amikor a kis srác Sullinak rázza. Sőt szerintem már az eleje is vicces ahogy próbálják feltenni a lábukat a falra. XD Na és amikor Krystal megijed és elrohan. Az nagyon jó. Szerintem érdemes megnézni. Bár igaz nem csak vicces részek vannak hanem mondjuk aranyosabbak is ,de több a vicces rész.

SulBer



Csak ,hogy tiszta legyen mindenki számára elmagyarázom. A SulBer Sullit és Ambert jelenti az F(x)-ből. Ja és senki ne lásson bele többet ,mert csak nagyon jó barátok nincs köztük semmi csak ,hogy nehogy azt higgye valaki ,hogy igen.

Szám:Hát úgy tűnik a szám Justin Bieber-One Time

Bár én azt hittem csaj énekel ,de mindegy.

Sulber 2.


Szám:Teen Top: To You

Igazából Amber már majdnem minden lánnyal a bandából tették párba ,de persze heteró szóval ne gondoljon senki rosszat. Sőt nem csak a tagokkal ,de Henryvel és Key-el is és még fene tudja kikel bár a fiúkkal legalább lehet alapja.

KeyBer



Szerintem amúgy aranyosak együtt. Bár például ezek már vagy 2 évesek szóval már egy ideje lecsendült a KeyBerezés volt más ,de ez lényegtelen akkor is aranyosak voltak együtt. Persze tudtom szerint nem jártak.

Szám:G.O.-Even In My Dreams ft. Mir

Mellesleg ha valaki nem tudná Key(Shinee) G.O. és Mir(MBLAQ).

Tudom amúgy ,hogy elég sok videót tettem az F(x)-el kapcsolatosan pardon ,de nagyon szeretem őket főleg Amber-t így nem tudtam megállni.

Amber(fx) So Sexy



Na jó most már tényleg ez az utolsó F(x)-es vidi. Majd ha az F(x) jön akkor majd talán még teszek ki ,de csak abba a bejegyzésbe. Persze azért ehhez a videóhoz van hozzáfűzni valóm. Először is én tökéletesen egyet értek a címmel ,mert szerintem is Sexy. Nem mellesleg csak úgy megsúgnám nekem bejön Amber. Ne értsetek félre nem vagyok leszbikus ,de Amber megfogott. Amúgy sem én vagyok az egyetlen hetero akinek bejön ,mert sok rajongó van így ezzel. Ráadásul a tagok közül neki van a legtöbb lány rajongója. Persze érthető ,hogy miért. Gondoljon és mondjon bárki bármit én úgy gondolom ,hogy Amber klassz csaj kívül belül csípem őt. Mindent a stílust, a jellemet, mindent. Nagyon szeretem (mármint most az előadóra célzok ,nem az emberre) és igazából kicsit én is szeretnék olyan lenni ,mint ő. Tőlem mondhat bárki bármit ,mondhatjátok ,hogy hülyeség és ,hogy hülye vagyok. Bár amúgy ezzel amúgy sem érne senki sokat ,mert már mondták egy párszor rám. Na persze nem azért ,mert hülye vagyok hanem ,mert hülyén viselkedek ,meg van amikor hülyeségeket beszélek stb. erről inkább a barátnőm mesélhetne a legtöbbet. Na mind1 nem ez a lényeg szóval mondhatja bárki ,hogy hülyeség ,de igazából nem érdekel más mit gondol erről. Amúgy azt ,hogy én is szeretnék olyan lenni ,mint ő azt egyben a rappra és az énekre és egyben a stílusra is értetem. Igazából nekem tetszik ez a fiúsabb stílus. Szimpatikus.

Na jó inkább menjünk tovább. erről még amúgy is lehet írni az F(x) bejegyzésben ha egyszer odaérek. Persze nem az lesz a következő hanem egy másik.

Na jó nem bírtam ki ezt még muszáj ,de tényleg ez a utolsó tőlük.



Ezt nem találtam az itt lévő yutube-on így beágyaztam azért sokkal nagyobb ,mint a többi. A címe is oda van írva és amúgy azt is mondják ami a videó címe. Igen rövid ,de vicces. XD

Persze ha valaki nem értené angolul akkor elmondom. Kb. Azt mondhatja.

Láthatnám ,hogy nézek ki?
Szexi vagyok.

XD

De persze attól függetlenül ,hogy leírtam mit mond szerintem attól még nézzétek meg ,mert úgy mégiscsak viccesebb. Amúgy meg tényleg nem néz ki rosszul és igaz ,hogy csak 14mp-s ,de nem bírom megunni ,talán ,mert olyan viccesen mondja.

Na jó szóval következő:

MBLAQ Funny Moments



Komolyan ezek nem normálisak. XD Főleg Mir. XD
Én anyánlom ezt a videót mindenkinek aki szeret röhögni ,mert nagyon vicces. Egy pillanatra se lankadt a vigyor az arcomon miközben ezt néztem. XD

Szám:Aing-Orange Caramel

Ne is kérdezzétek, nem ismerem. Viszont maga a szám szerintem jó.

Kösz ,hogy elolvastad a bejegyzést. Nekem most mennem kell viszont talán még ma folytatom ezt a bejegyzést ,mert még vannak olyanok amiket megosztanék. Mivel láttam már pár nagyon vicces videót egyes bandákról és megosztanám őket. Búcsúzásul itt van még egy. Aztán majd folytatom. :)

BigBang Funny Moments



Én személy szerint nagyon jókat röhögtem rajta. Igaz amikor először láttam nem tetszett annyira ,de így visszanézve fergeteges. Mármint szerintem. Amúgy nekem a legjobban az tetszett amikor mindig verekedni akartak ,meg a havas rész ,de komolyan úgy néztek ki meg úgy röhögtek T.O.P. meg Taeyang mintha beszívtak volna úgyhogy azon szakadtam. Bár vannak benne szerintem aranyos részek is mint amikor g megöleli Seungrit. Persze nem félre érteni ő nem buzi ,bár T.O.P.-ben már kicsit kételkedem. Fene tudja. Igazából Koreában megengedett szokás ,hogy a heteroszekszuális férfiak is csinálhassanak ilyeneket na meg ,hogy a hetero nők megfoghassák egymás kezét stb. Szóval nem kell félreérteni ha esetleg ilyen van ,mert van akik csak szórakoznak. Na meg persze vannak a homók ,de olyannal még nem találkoztam mármint a K-Popos fiúk között. Igazából lehet ,hogy van. Nem tudom mivel azért annyira sokat nem ismerek és nem tudok. Na ,de mind1. Legközelebb találkozunk a kövi bejegyzésben.

Ez volt a búcsú videóm. Reméltem élveztétek. Majd találkozunk. (Na persze csak ilyen alakban.) :)
Köszöntem a figyelmet. Sziasztok.