2016. július 28., csütörtök

Cross Gene - Billion Dolla HunSub / ZEDD Movie fejlemények

Sziasztok skacok.
Újra itt vagyok. Fél napomba telt és rohadt fáradt vagyok jelenleg, de mielőtt ágyba vetném magam, gondoltam előtte tennék egy bejegyzést, mielőtt elfelejtem.
Végre annyi idő után csak sikerült lefordítanom a Billion Dolla-t a fiúktól. Nagyon örülök.
Közben tudomást szereztem a ZEDD-ről. Aki nem tudná, azt rögtön be is avatom. A Cross Gene Future albumának MV-vel rendelkező kis száma egy filmhez tartozó részlet.
Nakamura Teppei a japán filmrendező megrendezte a fiúkkal közös filmjét.
A Cross Gene csapat tagjai a főszereplők és mellettük ott van egy Anna nevű árva kislány is. A világot megszállta a kór és az emberek többségéből zombi lett. Elkezdődött a zombiapokalipszis. De itt a zene. A zene amivel a fiúk győzedelmeskedhetnek a zombik felett.
A történet szerint a fiúk nevezték el a bizonyos  misztikusan kapott művészeteket. Ez az általuk adott név pedig a ZEDD.
A film fordítása még folyamatban van. Helyzetjelentés: Egy kis rész már kész.
A történetet nagy vonalakban a Trailerből tudom, ami félig koreai félig angol és a felirat hozzá japán, pontosan ezért még nem sikerült egészében lefordítanom, de igyekszem azzal is, hogy a film előtt növelhessem az izgalmakat.
Amíg viszont a film és a trailer a "munka asztalomon" pihen addig is itt a fiúk általam lefordított Full Verziós dala. A szám eredetileg angol nyelvű, de készült belőle egy ázsiai változat is. (Igen direkt írom ázsiainak.) Amit a Full Verzió végén lehet meghallgatni. A dalszöveg ugyanaz.


Hozzá fűzném a beszélő részhez, hogy a bizonyos ember akit nem akarnak átengedni az Takuya. A kislányt(Anna) pedig a veszély érdekében kellett leadniuk. Nagyon aggódik, hogy a fiúknak baja esik és újra egyedül lesz, mivel csak ők vannak neki. 

Remélem az MV eleje fokozza az izgalmakat. Miért nem akarják átengedni Takuyát? Miért táncikálnak és énekelnek a fiúk a zombiknak ahelyett, hogy lelőnék őket? Mi lesz a történet vége? 
A filmből kiderül.

Köszönöm a figyelmet és a türelmet. Hamarosan jön a Cross Gene poszt és a ZEDD Trailer és Movie.
Sziasztok. Daniel... el. (DP)

U.I: Oh és ha/akinek a Youtube-on nem elérhető a videó annak itt az Inda link: