2013. szeptember 26., csütörtök

Teaser

Sziasztok. Mivel nem tudtam hirtelen mit hozhatnék nektek ,mert ezen a héten még arra sem nagyon volt időm ,hogy olyan videókat nézegessek. Így gondoltam hát elhozom a Teaser-eket. Akiről tudom. :) 

Amúgy ha valaki nem tudná mi az a Teaser: Bemutatkozó kisfilm a csapat vagy banda tagok részéről. Amiben a tagokkal ismerkedhetsz meg fél percben kb. vagy 1-ben.

Szóval kezdjük. Menjünk csapatonként ,bandánként. Ameddig eljutunk.

NU'EST

Azért ők ,mert eddig csak róluk láttam Teaser-t. A csapatból is csak JR-ről és Ren-ről ,mert ők a kedvenceim.:)

Ren:


Igen igaz. Ren igazán lányos a videóban és még maga is tudja ,hogy a videóban Lady Gagára hasonlít legalábbis az elején. Ez persze csöppet sem zavarja. Inkább büszke rá. Mivel a kedvenc énekese maga Lady Gaga.

Amúgy az osztálytársaim(fiúk) kritizálták őt. A videóban lévő megjelenése miatt. Na meg lánynak is nézték. Viszont lényegtelen ,hogy mit gondolnak. Amúgy is szerintem Ren szép ebben a Teaser-ben. :)

Jr:


Jr csak keményen. :)  Amúgy nekem tetszik ez a Teaser. A zenéje tök jó és a végén nagyon tetszik amikor mondja ,hogy NU'EST. Na és szerintem Jr is király benne. :)

Baekho:


A zene az nagyon klassz benne. Viszont Baekho lehetne egy kicsit pörgősebb. Persze attól függetlenül egész jó szamuráj. Bár egy szamurájtól nem pont ilyen kinézetet várnék. Na már itt a haj viseletére gondolok. Mivel a szamurájoknak nem pont olyan szokott lenni. Na persze ne általánosítsunk. Mind1. Jó teaser bár Jr-é és Ren-é nekem jobban tetszett.

Aron:



Hát erre igazából nem nagyon tudok mit mondani. Először nem értettem ,hogy mi van. Aron a Face szövegét mormogja a Teaser. Hát lehetne egy kicsit eseménydúsabb annyi biztos.

MinHyun:


Hát annyi biztos ,hogy különbözik a többijétől. Oké tudom ,hogy egyik Teaser sem ugyan olyan. Nem is hasonlítanak. Viszont eddig ez a leglassúbb és ráadásul itt maga MinHyun játszik és énekel egy dalt. Ami mellesleg igazán szép és MinHyun ráadásul nagyon jól zongorázik. Szép Teaser annyi biztos.

F(x)

Hát rendes Teaser-t nem találtam. Csak olyat amit csak úgy csinált valaki ,de hát ez van.

Amber


Amúgy szerintem tök mindegy ,hogy mikori nekem nagyon tetszik ez a Teaser. Jó igaz mi nem tetszik amiben Amber benne van ,de mind1.

Krystal


Amúgy ha valaki nem értené a havat. Az azért van ,mert Krystal-t Ice Princess-nek szokták hívni szóval jéghercegnőnek.

LaChaTa Teaser


Ez a Lachata Teaser-e. Ezt muszáj volt kitennem. Sőt szerintem a többit is kifogom.

Victoria


Ehhez talán annyit tudok hozzá fűzni ,hogy Victoria igazán szép ebben a Teaser-ben. Ja és így elnézve a hosszú sokkal jobban áll neki ,mint a rövid.

Sulli

Luna

Sajnálom ,de róluk sajnos nem találtam teaser-t.

ComeBack Luna and Amber Teaser


Lunáról csak így találtam ,hogy valakivel együtt van.

Comback Sulli and Victoria Teaser


Szint úgy Sulliról is ,mint Lunáról. Nála is csak olyan van amiben nem egyedül van.

Electric Shock Teaser


De van egy ComeBack-es is.

ComeBack Electric Shock Teaser


Bár itt nem az Electric Shock hallható hanem az F(x) 1,2,3 című száma. Amihez igazából van egy MV ,de az nem rendes MV ,mert vannak benne máshonnan összevágások. Persze attól függetlenül jó. Na és a dal is szép és jó. Tudjátok mit akkor már ki is teszem megmutatni akit érdekel.

F(x) 1,2,3


Én csak ajánlani tudom ,mert szerintem tök jó dal.

Na jó most mennem kell ,de jövök még és akár folytatom is ezt. Majd meglátjuk. Ha a következő bejegyzésben nem is ,de esetleg úgy ,mint a Videók. Ezt is elvétve kitehetem néha. Na persze mindig más videókkal. Köszöntem a figyelmet. Jó szórakozást. Találkozunk hamarosan. Azaz lehetőleg már holnap. Sziasztok. :)