2013. november 11., hétfő

Happy Birthday Minhwan!

1992. Nov. 11-én született MinHwan aki ugye bár az F.T.Island egyik tagja és a dobos pozíciót tölti be ,sőt pluszban még ő a maknae is. Most lett 21 éves ,bár ha az ő mércéjükkel nézzük akkor 22.

Boldog Születésnapot MinHwan!

Képek:

Keresek pár képet ,de az ,hogy melyik mostani és melyik régebbi azt nem tudom biztosan megmondani.
Sajna mostani szülinapi képet nem találtam szóval régebbit teszek ki.








Ja és jut eszembe. Sajnos neki sincs Instagramja így onnan hozok képet ahonnan tudok. Google + Web.stagram + statig. ram ..... stb.


















Most pedig egy pár videó.

Videók:

FT Island - MinHwan birthday - MinHwan beatboxes


Hű ez már elég régi ha valaki jól megfigyelte. Mivel a tortáján 16-os van. Most pedig már 21 éves ha meg úgy nézzük akkor meg már 22. Azt mondom ,hogy 00:30-ig nyugodtan beletekerhettek ,mert addig jobban úgyis csak a rajongók sikítozását lehet hallani és a rajongókat látni. Bevallom én mondjuk azt a részt mikor azt a rózsaszín izéket adták nekik azt teljesen nem értettem. Bár igaz ,hogy néztem és közben írtam is szóval nem teljesen figyeltem ,de azért egész jó kis videó. Mondjuk az én kedvencem még mindig HongKi. Azért persze MinHwan is aranyos srác.

MinHwan's 18th birthday (Fan made)


Ez a videó tökre aranyos. A zene nagyon szép és pont szülinapi és a videóban a képek is tök jók.

F.T.Island MinHwan singing Severely ...


Ezt a videót nem láttam igaz ,de tuti ,hogy nagyon jó ,mert a Severely az már maga nagyon jó szám. Bár MinhWan-t még énekelni nem hallottam az igaz ,de csak jól énekel.

MinHwan FOCUS - NEVERLAND


MinHwan & Jaejin exercising + MinHwan being ...


F.T.Island's MinHwan cry because miss his mother ...



Myungsoo and MinHwan - MyungHwan Couple...


Na most ennyi. Tudom elég rövid ,de most ennyit tudtam írni. Holnap jövök ,mert holnap lesz Dara születésnapja. Ja és sajnálom ,hogy hétvégén nem jöttem ,de fáradt is voltam meg lusta is. Elnézéseteket kérem érte. Na jó most megyek. Holnap jövök. Köszöntem a figyelmet. Sziasztok. :)

Ja és még egyszer:

Boldog Születésnapot MinHwan!