2016. augusztus 13., szombat

24K - Still 24K & Reaction / F(x) - Chu~ HunSub

Sziasztok skacok!
No igen. Közöltem, hogy hozom amint kiadják. Kicsit elcsúsztam nem de? Ciki. De most eszembe ötlött és megcsináltam a Still 24K-ra a reakció videót.

Vagy 2 perces kuss
Rossz kép minőség
Beszédképtelenség
Reakcióképtelenség
Bandicam
Just me.

Igazán sajnálom a bénaságom, de próbálok javítani a dolgokon. Bár a fordításhoz is 3 év kellett mire eljutottam erre a szintre szóval fene tudja ebbe mikor rázódom bele.

Íme az MV:


Nos véleményem az van azok kívül is amit a videóban elmondok, csupán nem igazán tudom szavakba önteni jelenleg a gondolataim.
A fiúk sokat fejlődtek és felnőttek. Tényleg büszke vagyok rájuk.
A stílus valóban csodás.
De most jelenleg maradjunk ennyiben.
Még mindig próbálom feldolgozni. Videó alatt nem megy könnyen.

A reakcióm:




Ami pedig a tegnapi napot illeti.. Tegnap egy régebbi fordítást írtam újra és töltöttem fel az új változatot. Elég nagy hibák fordultak elő a régebbi verzióba, de most próbáltam pontosabb lenni és értelmesebben leírni a szöveget.

F(x) - Chu~  (MV-vel)



Nos köszönöm figyelmetek. A ZEDD-el igyekezni fogok és a többi fordítással is, a véleményekkel a számokról, a bandákkal, a GFriend Projecttal, hozok még Reakció videókat is, ha oda jutok és esetleg mást is, csak közben a személyes dolgaim is intéznem kell. Oh és persze jönnek még a jövőben továbbra is a csapat/banda ismertetők is a Koreai részről, sőt talán máshonnan is. Eközben még pár Fanfiction-on is dolgozom, mint a(z) EXO PLANET EXOTICS DREAM ON, a(z) BTS Septology, a(z) BTS LIFE és egyebek.
Igyekezni fogok. Fighting.

Sziasztok. Daniel... el.(DP)