2013. szeptember 23., hétfő

Happy Brithday Key!

Ma a SHINee-os Key születésnapját ünnepeljük aki ma Szeptember 23.-án töltötte be a 22. életévét. 
Sok Boldog Születésnapot neki.

Bocsánat azt hiszem tévedtem és 23 éves lett.

Akkor már jöjjön pár dolog ami hozzá kapcsolódik. Képek meg ami van.:)

Ha már Ambernél Instagramról hoztam képeket hát akkor itt sem hagyhatom ki.

Amúgy Key Instagramja:

bumkeyk

Esetleg ha valakit érdekelne.

Instagram:






































Azért így néhány képet elnézve nem csak itt hanem az egész instagramján valahogy az jön le ,hogy ez a gyerek nem normális ,de azért attól függetlenül Key jó srác. Kb. ,mint a TeenTop. Ha úgy nézzük. Bár ők talán egy fokkal még nem normálisabbak.

Na ,de most jöjjön az egyik kedvenc videóm amiben Key szerepel. Mégpedig amiben Thunder-t az MBLAQ-ból utánozza. XD Szerintem nagyon jó lett. Mármint az utánzása.

Key imitation Thunder


Mindenkinek ajánlom ,mert szerintem zsír. Én már egy csomószor meghallottam. Na és ez által is ismertem meg az MBLAQ-t. Mivel ugyebár nekem megtetszett ez a klipp meg szöveg ami benne volt. Amúgy ha valakit esetleg érdekel ,de nem tudja a szám címe:

MBLAQ: I Yeah


Key Speak English


Igaz én magam nem néztem végig ,de azért ezt is kiteszem. A videóban Key angolul beszél.


Key dances to Harlem Shake


Hát ez aztán XD. Kész. Fergeteges ahogy ott táncikál. Amúgy nekem a zene is bejön. Klassz videó.


Key cut Weekly Idol


Ugye ez az a része a Weekly Idolnak amikor ilyen listákat csinálnak ,mint ,hogy a top valahány állatszerető Idol meg ilyesmik. Na ez is egy olyan csak ez talán az aranyosság toplistája ha jól vettem ki. Amúgy Key egy párszor megjárta. Azért amikor beleültették abba a HipHop szerű játékba őt egyedül és felküldték az....... Látszott ,hogy kicsit beparázott és ,hogy ordítozott fönt. XD

Amúgy ha valaki nem értené a HipHop alatt arra célzok ,hogy:

Ugye a Budapesti vidámparkban ami ugyebár már bezárta kapuit ott volt annak a játéknak a kicsinyített változata amit HipHop-nak neveznek. Igaz a rendes nagyságú amilyen a videóban szereplő is van vagyis volt a vidámparkban csak nem vagyok benne biztos ,hogy annak is ugyan az e a neve.

Na jó ez most lényegtelen.

Key Girl Dances


Na igen ezt is csíptem benne ,hogy mennyire tudja már a lány csapatok táncát is. Ráadásul ha ő csinálja akkor kicsit még vicces is. Hehe Amúgy az én kedvencem az az amikor F(x) számokra táncol. Bár gondolom ez nem meglepő. Bár azért elismerem a Secret Madonna is klassz. Bár igaz azt amúgy nem is ismerem. Na ,de ha úgy nézzük mindegyik nagyon jó végül is. Ő is hol nem tud táncra perdülni. XD Amúgy az egyik műsort az én láttam is na mármint a táncos részét. Azt amikor a SHINee és az MBLAQ versenyzett egymás ellen. Persze ,hogy a SHINee nyert. Mivel Key az ő csapatukban volt ez egyértelmű. Bár a végén azért már Taemin is jobban próbálkozott. Az MBLAQ is próbálkozott ,de Key ellen semmi esélyük nem volt. Amúgy elismerésem ,hogy így tudja ezeket. Én is próbálkoztam eddig egyik számnál sem sikerült végig táncolni egy számot úgy ,hogy ne rontanék a tánca egy csomót. Key igazán ügyes. Gratulálok neki ehhez a teljesítményhez.

Na most pedig megyek. Sajnálom ,hogy ilyen hamar. Na ,de találkozunk legközelebb. Köszönöm a figyelmet.

És végül újra:

Boldog Születésnapot (Kim Kibum) Key 



SHINee2.

Sziasztok. Megjöttem szóval folytassuk. Na most a Fact-okat teszem ki az összeset.

Facts:


























Ez az egy aszem nem Fact ,de gondoltam azért kiteszem bár igaz nem igazán értem mi is ez pontosan.







43 mondhatjuk ,hogy tény  Taeminről.




Aztán itt a végén jöjjön hát a zárás. Nem más ,mint a Weekly Idol.

Weekly Idol

1/2

2/2



Csak most vettem észre ,hogy az ő Weekly Idol-ban való szereplésüket még nem is láttam. Na ,de biztosan jó lehet. Majd én is megnézem amint tudom. Na ,de én most megyek mivel még van egy bejegyzés amit meg kell írnom. Köszönöm a fegyelmet. Sziasztok.