2016. augusztus 9., kedd

Banda Ismertető Pt. 2 /K-Rock/

Üdv újra a vadászó mezőkön prontyaim!

Ugyebár az előző bejegyzésben mondhatni csináltam egy kisebb banda ismertetőt az IMGL tiszteletére, akikkel én is csak épp abban a szent pillanatban ismerkedtem meg. Nos igen, annak a videónak és pár nagyon szorgos kis külföldi kommentelőnek köszönhetően most megismerhetünk újból pár bandát. Konkrétabban hármat.


Burstered

Szintén egy koreai rock/metál bandát köszönthetünk köreinkben.
Ha minden igaz akkor a Burstered banda a Superstar K6 koreai televíziós műsorban mutatkozott meg ahol a Top6 közé kerültek. 

Debüt: 2015. február 16
Ügynökség: Evermore Music

Ez a banda, ahogyan az IMGL is, már debütálásuk előtt aktívan működött. 2012-ben alakultak meg és pár évig bárokban, fesztiválokon és más szórakoztató helyeken ütötték el az időt a látogatók számára. Közben jött a Superstar K6 amivel egyre több emberrel ismertethették meg magukat és egyre népszerűbbé váltak. Majd 2015. Február 16.-án a Whebnever You Call Me elnevezésű számukkal kezdték meg igazán pályafutásukat, egyszóval debütáltak.

Tagok:
Yi Gye Jin (Gitár)
No Dae Geon (Ének)
Jo Hwan Hee (Basszus)
An Jun Yong (Vezető, Gitár)
Jeon Sang Yun (Dobos, Maknae)


Hivatalos elérhetőségeik:


Számaik:

Album : Independent

Szám: Whenever You Call Me


Albumok számainak listája:
Whenever You Call Me
Scandal ft. Wutan
I'll Wait For You
Here I Am
Break Away
Disappear

Lost Child
Falling Into The Sky
Gwangalli
Pilseung(Resolved Victory)


 Album: Lost Child

Szám: Lost Child



Album: Independent

Szám: Scandal ft. Wutan



Album: Lost Children

Szám: Gwangalli



MV-vel nem rendelkező számok:








És egy kis szórakozás:





Synsnake

A második bandánk egy elektromos rockot játszó vegyes banda lenne. Ugyanis a vokalistánk egy hölgy. Amit pedig nem árt megemlíteni, hogy az énekes mellett egy rapper is helyet foglal.Mivel egyetlen albumuk van kiadva és az ez évi, mégpedig júniusi ez arra enged következtetni, hogy a banda nem rég debütált. Valamikor év eleje felé. Így nem is csoda, hogy a bandatagokról nem lehet túl sok dolgot találni. Jó formán csak demo-k, de előfordul MV is.

Hivatalos oldaluk:

Tagok:
Randy Kim (gitár)

Albumok:
Revelaction

Albumon megtalálható számok:
Blackout
Amped Up High
Extreme Paradise
Diffuse
Venom
Creature





Ezek eddig csak demo-k voltak, de íme az MV.

Album: Revelaction

Szám: Venom



És csak, hogy róluk is legyen valami kis beszélgetős ízelítő:



Messgram

És végül, de nem utolsó sorban a következő banda a Messgram. Újból egy vegyes bandával állunk szemben azonban ez a banda debütálás ügyileg mondhatni a három közül a veterán.
A banda 2011-ben kezdte meg hard rock előadóként pályafutását Hongdae-ban, Seoulban. Azóta a hard rock stílus mellé felvették a Pop és Modern Rock stílusokat is. Ezeken belül pedig kipróbálták a '90-es emo, post-grunge, metal, trance-core és az újított post-harcore stílusokat is, amiknek ők a lehetséges újoncai.

Lemezkiadó: BOJAGI LABEL & MEDIA(KongG Music)

Pályafutás indulása: 2011

Albumok:
This Is A Mess, But It's Us (Debut 2014. ápr. 8)

Az album számai:
Blindfold
Every Moment
My Funeral
Choking My Neck
Kitsch

Egyéb számok:
From Hatred To Apathy
Patterns


Hivatalos oldalak:
FaceBook
Messgram.com
YouTube


Tagok:
JiYoung (vokál - 2015 óta)
Jahnny Shin (vokál, speciális effektek)
Soojin Lee (dob)
Seth Kang (basszus)
Yushik Shin (vezető gitár)

Volt tag: YK (vokál 2011-2015)


A banda több versenyen ért el helyezést.

A banda megalakulása:
A csapatot SooJin Lee kezdte el építgetni, miután a régi bandája a Move Your Eyes feloszlott. Szeretett volna új tagokat keresni, egy banda megalkotásához. Yushik Shin tagja volt a T.V.Animals-nak, miután feloszlott a bandája. Soojin és Yushik összefogtak és egy új projektbe kezdtek. SooJin győzködte Jahnny Shint egy volt tagot a Move Your Eyes-ból, hogy csatlakozzon a projekthez, miközben YuShik Sth Kang-ot kezdte győzködni egy volt tagot a T.V.Animals-ból szintén ezzel a céllal. Végül JK a mára már csak volt énekes is csatlakozott a projekthez 2011 telén. Kitalálták, hogy a banda neve legyen Mess más szóval különböző stílusú emberek és összegyűjtött ízlés a volt bandákból, ez egy olyan egység, amely lehetővé teszi a káoszt/rendetlenséget, hogy bármit megteremthessen. 3 év előkészület után a banda debütált az EP-vel, This Is A Mess But It's Us(Ez egy káosz, de ez vagyunk mi), 2014. Április 8.-án. 2014 November elején felhívták a közvélemény figyelmét, hogy egy remake készül Seo Taiji single-jéből a Soyeokdong-ból.





Az utolsó két videó ugye bár csak Coverek voltak más bandák számaiból, de íme egy videóklipp:

Szám: From Hatred to Apathy






És itt a már emlegetett Remake is:


Aztán jöjjön egy Collabo:


és egy gyönyörű 360°-os:



Róluk jelenleg csak egy Making Film-el szolgálhatok.





Remélem ti is élveztétek ez a kis felfedező túrát amit itt összerittyentettem nektek. 3 fantasztikus k-rock bandával ismerkedhettünk meg. Igaz, hogy nekem kicsit sok időmbe telt, de nem bántam meg. Én is új tapasztalatokat szereztem és ti is új élményekkel gazdagodhattok általam. Az elkövetkezendőkben még előfordulhat, hogy folytatom ezt a Banda Ismertető dolgot és talán bejegyzéssorozat lesz belőle, majd még meglátjuk mit hoz a sors. Na, de most... Köszöntem a figyelmet. Fighting. Sziasztok. Daniel... el.(DP)


U.I.: Szíves elnézésetek kérem ha valamit elírtam, de az információk teljes egésze vagy angol vagy spanyol oldalról származik. Igyekeztem a legérthetőbben fordítani. Bár bevallom néhol nekem is akadtak gondjaim a szöveggel. Nem is kevés. /Nem. Spanyolul nem tudok./