2013. szeptember 20., péntek

100% One Anniversary

Tudom mit mondtam ,de csak most tudtam meg ,hogy a 100% ma ünnepli az 1 évfordulóját és gondoltam ezt nem hagyhatom ki. Szóval én is kívánok nekik jó évfordulót. Legyen még jó sok.


Ez a kép a Facebook-on lévő magyar 100% rajongó oldaláról van. Annak hála tudtam meg azt is ,hogy ma van a fiúk évfordulója. Reméljük még jó sok évfordulójuk lesz.

Szóval még egyszer 
Boldog évfordulót:

100%
Minwoo
Chanyong
Changbum
Rokhyun
Hyukjin
Jonghwan
Sanghoon

:) <3

Na jó mostmár tényleg csak holnap jövök. Hiszen ez már ma vagy a 4.Bejegyzésem. Bár így legalább pótlom az elmaradtakat legalábbis számban. Találkozunk holnap. Sziasztok.





Boa

Igaz azt mondtam ,hogy a következő a Shinee lesz ,de ezt tartom is. Boa-ról nem rendes teljes bejegyzést szeretnék csak olyasmit ,mint PSY-ról.

Szóval igazából már sokat hallottam róla ,de csak nemrég vettem a fáradságot ,hogy utána is nézzek. Igaz Boa nincs éppen a kedvenceim között. Viszont azt én magam is elismerem ,hogy ő a K-Pop megkoronázatlan királynője. Már kb. 13 éve van benne a szakmában és még mindig nagyon jó. Igazából végig még csak 1 számot hallottam tőle. a többiből csak részleteket ,de az amit végig hallottam nagyon tetszett és a legfurább ebben az volt ,hogy azt a számot én már régen ismertem. Csak nem tudtam róla ,hogy Boa énekli na meg ,hogy Koreai. A szám az Eat you up volt. Amit imádok. Szerintem nagyon jó szám. Azt az állítást pedig ,hogy Boa nagyon jól táncol én is megerősítem ,mert a számból is nagyon látszik. Szóval nem vagyok rajongó ,de igaz ami igaz Boa a legjobb.

Eat you up



Boa:


Köszöntem a figyelmet megint. Most már tényleg csak holnap jövök. Mégpedig a Shinee-al. Addig is Sziasztok.









TEEN TOP 긴 생머리 그녀(Miss Right) Locker Room One Take ver.



Teen Top-Miss Right Locker Room One Take Ver.

Tudom a Miss Right-ot már a Teen Top bejegyzésemnél letudtam ,de nem bírtam ki ,hogy ezt ne tegyem ki. Ez a Miss Right olyan verziója ahol a fiúk egész idő alatt az öltözőben vannak. Szerintem nagyon klassz.
Amúgy szegény Ricky Niel úgy ledobta ,hogy szegény seggre esett. Így még amúgy nem osztottam meg semmit. Szóval ez az első ilyen alkalom. Bár nem hinném ,hogy lesz több ,mert ha így osztok meg akkor külön bejegyzésbe tesz minden megosztott videót. Szóval maradok a blogbeli formában és nem a Youtube-ról megosztósban. Köszöntem a figyelmet. Jó szórakozást. Lehetőleg holnap találkozunk. Sziasztok.

Videók!5

Sziasztok. Bocsánat ,hogy tegnap nem voltam ,de kárpótlásul hozok pár videót. A következő bejegyzéssel kapcsolatban pedig eddig nem tudtam eldönteni ,hogy kik legyenek a következők ,de mivel Key születés napja Hétfőn lesz és a Shinee-ról még nem írtam így gondoltam hát legyen az. Szóval holnap jövök a Shinee-al. Bár ha tudok akkor még esetleg már ma.

Mivel most jobban a TeenTopról és a B.A.P.-ről láttam videókat így azokat hozom. Nyugalom ,mert nevetésben szerintem nem lesz hiány.

Amúgy ezeket a videókat a B.A.P. Fan club-ban és a teen top-Angel fan groups közösségekben láttam. Aki esetleg szereti valamelyik csapatot annak azt ajánlom nyugodtan csatlakozzon hozzájuk.

B.A.P.

Bap maknae Zelo's  cute cut (infatuation to cherry tomatoes)


Igazából bevallom én sem igazán értem. Főleg a végét a paradicsomot még igen. Viszont ahogy kimondta valahogy nekem is nevethetnékem támadt pedig nem is tudom mit mondott.


BAP YoungJae Icecream song


XD
Erre nem tudok mást mondani.

Azért a szöveget kiteszem. Mivel egy másik videónál ahol ugyan ez van csak hosszabb a videó a feltöltő leírta angolul a szöveget.

Young Jae: Choco ice cream say~ I say choco, you say ice cream! Ice cream!
Dae Hyun (he's holding the camera): Shut Up!
Young Jae: Choco!
Dae Hyun: Shut up!
Young Jae: I say vanilla, you say ice cream~ Vanilla!
Dae Hyun: Shut Up!
Young Jae: Vanilla!
Dae Hyun: Young Jae pabo (fool/silly)


B.A.P. Daehyun - The Noisiest Ninja


Nagyon nem értettem mit is csinálnak vagyis inkább azt ,hogy miért ,de a videó szerintem jó. Amikor Zelo kéreket. XD Vannak benne jó részek.

B.A.P. YongGuk "Chyeah" 10 Minutes


Ne várjátok ,hogy megértsem ,hogy ez mire jó ,de mindegy. Azért szeretem YongGuk-ot. Persze a kedvencem akkor is Zelo.

Mellékesen igen. 10 percen át megy a Chyeah. ki érti.

A többi B.A.P.-el kapcsolatos dologgal majd jövök a B.A.P.-ről szóló bejegyzésben. Amit szeretnék minél hamarabb megejteni.


TeenTop

ChunJoe#104 - I Choose You


Ehhez nem tudok hozzá szólni. Csak annyit legfeljebb ,hogy aranyosak.


TEEN TOP On Air (Dance Ver.)


Ebben a videóban a Rocking táncverziója látható a próbateremben. Amúgy szerintem nagyon jó lett. C.A.P. meg a végén. XD Ahogy már alig látszik ki a fal mögül. Nekem tetszett ez a videó. Persze a rendes Rocking MV-t is imádom. Viszont abban nem lehet ennyi táncot látni és azért jó így is megnézni.
Bár amúgy nem csodálom ,hogy inkább a fal mögé ment ,mert amúgy is kicsit szűkösen voltak ha egymás mellett álltak.

TeenTop


Ha nem értettem félre akkor ez a TEENTOPver. 'Gone Not Around Any Longer'. Bár igazság szerint én nem igazán tudom melyik az a szám ,de ez lényegtelen. Azért a videóban a fiúk aranyosak na meg csöppet viccesek.


Teen Top

Niel & L.Joe


Szerintem aranyosak. Jó azért viccesek is.


Teen Top

Chunji & Niel & L.Joe Running


Futás! Ht azért látszik ,hogy nem vették komolyan ahogy ott estek keltek. Bár azért annyit hozzáfűznék ,hogy ez a ruha ilyen színű hajakkal. Mármint Niel-re és L.Joe-ra gondolok. Azért így hátulról elég furán néznek ki ilyen fejjel rózsaszín melegítőben ,de hát ha már a csapat színe a rózsaszín nincs mit tenni.

És végül jön a két favorit.

Teen Top


Ez arról szól ,hogy egymás hátára mennek és meg kell tartani a többieket.
1. Chunji
2. Niel
3. Ricky
4. C.A.P.

Hát ez a videó tipikus Teen Top. A rugdosások meg minden. Imádom.
Szegény Ricky megint kap. Na és azok az esések főleg Ricky-nél. Amikor fönt volt C.A.P. ment Changjo aztán fejjel lefelé leesett. Hú az aztán durva volt. Bár ha már Ricky én azt sem hittem ,hogy egyáltalán 1 embert elbír nem ,hogy kettőt. Főleg ha az az egy C.A.P. . Hiszen szerintem a fiúk közül talán neki lehet a legnagyobb súlya. Na persze nem azért ,mert dagadt. Az inkább izom.

Na ,de jöjjön a második.


Teen Top



Hát Chunji kap rendesen a videóban. először kigáncsolják aztán megrugdossák meg minden. Imádom ezt a videót ez is tipikus Teen Top.hehe

Amúgy Chunji "támadói" L.Joe , C.A.P. és Niel voltak. Bár Niel-t gondolom nem volt nehéz felismerni a Lilás hajáról. Azt viszont nem tudom ,hogy melyik volt L.Joe melyik C.A.P. ,de szerintem a második volt C.A.P. ,mert az ő reszortja az a stílusú rugdosás ahogy Chunjit rugdosták meg. Bár a szemüveg miatt meg inkább L.Joe-t tudnám elképzelni. Mivel ugye a srácon van egy szemüveg. Szóval passz. Azért az amikor a gáncsolás és a rugdosások után Niel oda futott és Chunji úgy megilyesztette ,hogy inkább el is szaladt az vicces volt. Bár azért jó kicsit sajnálom szegény Chunji-t ,de figyelt volna jobban a többiekre.

Na és végül bezárólag hozok nektek egy nem vicces ,de jó kis videót.

K-Pop Star Champions 


Ez itt egy futó verseny. Ja és végre megvan a műsor címe: K-Pop Star Champions.

Tudom ,hogy így lelövöm a végét ,de

Gratulálom Sanghoon-nak. :)

Szép volt. Jól felgyorsult. Azért tuti ,hogy 100%-ot bele adott. :)
Tudom ez elég silány vicc ,de azért igazából is így gondolom.

Köszönöm ,hogy elolvastátok a bejegyzést. Találkozunk legközelebb amikor a Shinee-val jövök. Addig is Sziasztok.


U.i.: Az utolsó videó pedig a  CUTEST KPOP közösségben látható.