2016. augusztus 18., csütörtök

Suicide Squad

Sziasztok, skacok.
Szóval visszatértem egy pár szóra.

Tegnap megnéztem a barátnőmmel a Suicide Squad elnevezésű filmecskét. Sok véleménnyel ellentétben szerintem egészen jó volt. Nem tagadom, hogy igaza van a Jokert játszó színésznek, hogy lehetett volna jobbra megcsinálni, de ez sem volt vészes. Sőt. Én tényleg Harley Queen buzi lettem.

Ami viszont azt illeti. Tegnap újból későn értem haza és volt időm gondolkodni. Igaz, hogy rengeteg elmaradásom van, de amit érzek azt érzem. Szeretnék írni egy Suicide Squad nevezetű fanfictiont. A történet kicsit más lenne, mint a filmben vagy a képregényben és természetesen a szereplők Idolok lennének. Még nem tudom pontosan mit is akarok, de ötleteim már vannak.

Nos ennyit szerettem volna még mondani. A filmet én személy szerint ajánlom. A fictionba pedig hamarosan belekezdek.

Köszönöm a figyelmet.

Sziasztok. Daniel... el.(DP)

EXO - LOTTO / Think and Reaction

Hey, skacok.

Nos hát kijött immár a várva várt Music Videó, én pedig megcsináltam azt a bizonyos reakció videót amit ígértem.
Ami a számot illeti rengeteg dolgok kavarog a fejemben és most úgy néz ki egyben jön egy reakció videó és egy véleménykifejtés. Mivel ask-on magyarul és angolul is leírhattam gondolataimat a klippel kapcsolatban. Bár még így is maradtak bent gondolatok.

Íme az MV(k):





Track:



Reakció Videóm:


Őszinte leszek. Én megnézni se mertem jobb így, de azért próbálkoztam benne emberszerű lenni. Nem tudom mennyire sikerült, mennyire nem.



Vélemény:

Ask - Magyarul

Nos.. ahogy én azt a kis videóban elmondtam a fiúk a Monster és a Lucky One óta nálam kezdik kicsit megváltoztatni a róluk alkotott képemet. Chen tényleg kezd egyre felzárkózni ami pozitív. Közben Sehunniet is megtaláltam az MV-ben. xD
Ami tagonként illeti Dyo.. nos ő már a Teaserben is fura volt. Ijesztő kis törpe. Kicsit olyan pénzes gengszer stílusban nyomja itt. Mindig is egy apró, kicsit néha ijesztő, anya figura gyerek volt a szememben, de most kezd átvedleni. Kezd férfi lenni. 
BaekHyun.. nevem mindig is az a csajosabb stílus volt. Az az inkább anyuka, mint apuka. De kezd átváltozni ő is.
ChanYeol .. hozzá nincs hozzáfűzni valóm. Cool, mint mindig. Bár azt meg kell hagyni, hogy az idő során vált ő is csak igazán férfivé, de nála ez természetes folyamatban ment le nálam. Mindig kicsit. Gyerekként ismertem meg és idővel vált ilyenné.
Sehunnie nekem eltűnt mikor először láttam az MV-t aztán megtaláltam. Bár nála is hasonlóan vagyok, mint Chennél, hogy egyre kezd közeledni, meg Bakkie is, bár BaekHyunt eddig is kedveltem, csak valahol megállt.
SuHo... Oh SuHo.. No comment. Ő minden MV-vel egyre menőbb. xD Bár ez lehet csak azért van, mert valamilyen oknál fogva (szerepezés) elkezdtem megszeretni és most valahol bias szinten van Dyoval és Channieval.
Lay még mindig baromi jól táncol, Kaival és Hunnieval együtt. 
XiuMin... na róla nem emlékszem túl sok dologra, szóval megbámulom megint. Nos igen az a bizonyos period nála is megvolt és itt nagyon is látszik már a "kifejlett" verziója a kis hörinek. 
Ami a táncot illeti ez a koreo.. legalábbis amennyit az MV-ben láttam belőle nekem kifejezetten bejön. 
Én már a Teasernél megmondtam, hogy jóra számítók. Hozták a formájukat és megint túlszárnyalták magukat. Tőlem 5-ből 1000000 kapnak erre.
A clip az valami nagyon jó lett, bár én még mindig azt próbálom feldolgozni mi történik benne. xD Mi is az a bizonyos történet.
A zene szintén tökély.
Szóval az én véleményem csak jó róluk.


Ask - Angolul

Music: Right. Really drum.
Sing & Rap: Perfection.
BaekHyun: The wild cat. He is begun become a man in my eyes. He is look like wild. Though true every boy look like wild here. His voice is perfect like everytime.
Chen: The chaos theory boss. Excellente his sing and he look like really cool. Too peacful and insensitive. He is like Jesus there middle. And same BaekHyun in the sing.
Kai: The too overweening gamer. He is look like... this is difficult.
Dyo: The really crazy, young, rich bad boy. He begun become a man in my eyes too.
SeHun: The dancer who play sexy. The dance became fine. I look just now that he is really good at this.
XiuMin: The conscious maffia boss. I like his voice here.
ChanYeol: The confident driver bad junior. Too cool and confident.
SuHo: The troublemaker. He look really cool man here.
Lay: The profession dancer. Too few scene.
The bad boys, huh? They are all cool.
Dance: Look like little bit hard, but really interest.
MV: I really want know the mean. Please an analysis.
The appearance and the scenes is.. wow. I don't know what am i say.
The act became very good.
I thinking more, but i can't write.



Írtam én pár dolgot, de a fejemben rengeteg dolog kavarog. Például azt nem tudtam leírni mit gondolok Kai-ról, vagyis a túl elbizakodott játékosról. Bár igazából csak azért, mert angolul nehéz a megfogalmazás. Mindenesetre nem akarom túlságosan bontogatni a karaktereket jelen pillanatban, de az mindenképp igaz, hogy jól játszották el a fiúk a szerepeiket. Tökéletes alakítás volt mindenki részéről. Az arckifejezések és a többi. Kíváncsi vagyok mivel rukkolnak elő legközelebb. És ami még nagyon érdekelne ezt többször ki is fejtettem, az ennek az MV-nek az elemzése. Ha valaki megírná azt vagy találkozna vele akkor nagyon megköszönném, ha velem is tudatná létezését, mert engem is kifejezetten érdekelne.

Nos most lépnem kell, mivel még van hátra egy bejegyzés és pár előkészület, szóval Fighting emberek. 
Köszönöm a figyelmet. 
Sziasztok. Daniel.. el. (DP)