2013. október 4., péntek

Happy Birthday Jung Ilhoon!

Szóval jöttem és akkor vágjunk is bele a közepébe. Ilhoon-nak ma van a születésnapja mivel 1994. Október 4.-én született. Ha jól számoltam akkor most lett 19. éves. 

Boldog Születésnapot Ilhoon.

Aztán jöjjenek a képek.
Itt is instagrammot használok.


Hát ez így elég nehéz. Bárhogyan keresem Instagrammot az ő részéről nem találok. Szóval jön a B terv. Szóval amit találok azt hozok.


Hát ez eléggé khm.... :) Aszem az ott talán SungJae Ilhoonal.

Amúgy ezen a képen kívül mindet egy oldalról szedtem. A WebStagramról.



Ilman

hehe






Ez a Thriller című BtoB számban van. Igaz azt a BtoB-ről szóló bejegyzésben nem említettem ,de igazából még én sem hallottam és nem is láttam. Most is csak onnan tudtam ,hogy mellé írták. Igazából én először fel sem ismertem Ilhoont így.











<3



Aztán nézek pár videót is.

G.NA ft. Ilhoon - Oops!


Sosem hallottam és igazából én a G.NA-t sem ismerem ,de biztos jó lehet.

Weekly Idol- (BToB) Ilhoon's aegyo



Erre csak annyit tudok mondani ,hogy aranyos. Ja és :Menekülj Ilhoon!

Ilhoon


XD

Hát ez kész. Igazából ez a videó vicces is és aranyos is egyben. Hehe
Ja és pont meglett a fenti képhez a videó. Én azt hittem az csak egy sima kép és nem videóból kiszedett pillanat.

BTOB's Ilhoon dancing B.A.P. One Shot


Egész jól nyomta. Ráadásul ez az egyik kedvenc számom a B.A.P.-től. Na és a végén a Bónusz utánzás. YongGuk-é tök jó volt. Zelo-én azért még dolgozhat egy kicsit. Bár nem csodálom ,hogy nem lett a legjobb hiszen Zelo nagyon gyorsan rappel és néha még az sem tudja követni aki ugyan azt a nyelvet beszéli.

BTOB-Insane (Ilhoon Ver.)

Ugyebár azért Ilhoon Verzió ,mert  csak ő szerepel benne. Persze a dal ugyan úgy van ,de csak őt mutatják.


Nekem nagyon tetszik így is ez a szám. Bár azért rossz szomorúnak látni Ilhoon.

Jung Il Hoon


Na jó hát én most megyek. Nemsokára találkozunk. Ha holnap nem is ,mert esetleg nem érnék rá ,mert el kell mennem egy időre és esetleg nem lesz időm írni ,de vasárnap biztosan. Mivel hétfőn 2 születésnap is lesz. Szóval a következő csapat egyértelműen az MBLAQ lesz. Ja jut eszembe azt hiszem mégis jövök holnap. Hiszen holnap lesz Chunji születésnapja és a szülinapokat nem akarok kihagyni. Na jó köszöntem a figyelmet. Találkozunk legközelebb vagyis holnap. Sziasztok és még egyszer

Boldog Születésnapot Ilhoon.






BtoB(Born To Beat)

Sziasztok. Ahogyan mondtam most jön tehát a BtoB. Szóval őket a Weekly Idol-ból ismertem meg a 4Minute jóvoltából. Ott voltak ,mint vendégek a 4Minute-al együtt ,de jobban inkább olyan néző szerűségek voltak ,mint szereplők. Aztán ezután valamiért úgy éreztem meg kell néznem egy számukat. A szerencsés a WoW lett. Igazság szerint a számot még augusztusban hallottam először ,de azóta már vagy 100x és ez nem túlzás meghallgattam. Amióta meghallottam tőlük ezt a számot azóta bírom őket. Egyszerűen imádom. Bár sajnálom ,hogy nincs belőle magyar fordítás. Mivel ugye mindenhonnan le lett tiltva ,de én nem adom fel. Így gondoltam lefordítom én is és majd felteszem. Remélem sikerül. Igazából a tagokat sokszor kevertem és kicsit még mindig keverem őket. Persze nem mindenkit. Aztán jöjjenek a tagok. Először is kezdeném a kedvencemmel a kis szülinapossal Ilhoon-nal. :) A WoW-ban ugye ő tűnik fel legelőször. Ahogy megláttam máris megtetszett és persze már első látásra leesett ,hogy ő a rappar. Nagyon jól rappal azt el kell ismerni és szerintem aranyos is. Főleg a rap részben a WoW-ban meg amikor jön az a rész mikor azt mondja Hot és seggbe rúgják. Persze csak imitálják. Ő meg ugrik egyet a szája elé téve a kezét. azt imádom. Bár mindenhol eléggé aranyos. Na ,de haladjunk. Úgy is írok majd még Ilhoonról később. Jöjjön hát a leader Eunkwang. Na őt legalább felismerem. Szóval nagyon szépen énekel. Amúgy őt is csípem. A Love Virus pedig egyszerűen gyönyörű. Bevallom én sírtam rajta. Changsub. Hehe Hát igen Changsub. Őt ismertem meg először mármint inkább láttam. Felejthetetlen volt. Még a Weekly Idolban amikor nekik kellett táncolni ChangSub oda sétált a kamerához oszt ott hülyéskedett. Lesett ott a kamerába meg minden. Tök vicces volt. Na meg ahogy a lányokat ijeszgette. Jó nem szándékosan ,de minden 4Minute tag megijedt tőle mikor a lányok mellé ültették őt és nem is tudom mit kellett csinálnia talán valami udvarlás vagy rámozdulás szerűt. Majd azt a Weekly-t is kiteszem és akkor akit érdekel az megnézheti. Aztán továbbá jöjjön az a tag akit még felismerek. Igaz először őt is kevertem ,de már megtudom különböztetni. Az a tag pedig Peniel. Igazából úgy sikerült azonosítanom és megjegyeznem ,hogy melyik ő ,hogy Amber jóban van vele és volt olyan kép amin együtt voltak és megjegyeztem ,hogy melyik Penoodli. Ahogy Amber mondaná. Amúgy jó srác ő is.A többieket kicsit még keverem szóval nem nagyon tudok külön véleményt mondani róluk ,de annyi biztos ,hogy szép a hangjuk. Ja és nagyon jó táncosok. Persze ez az egész csapatra vonatkozik. Ugye akiket kihagytam Minhyuk. Aki amúgy egész aranyosnak tűnik. SungJae és HyunSik.

Na jó jöjjenek hát a remekművek. Ezzel ugyebár a zenére gondolok. Elsősorban a kedvencek közül a kedvencem.

Zenék:

Wow:


HunSub:

Ugye ,mint mondtam sajnálom ,de az még nincs. Még.....


Majd a második kedvencem.

Monday To Sunday


Igazság szerint ehhez MV nincs ,de annyira jó szám ,hogy videó klipre már nincs is szükség. Szerintem ez a szám szép és megnyugtató is és ha a magyar szöveget is nézzük akkor pluszba még aranyos is.

HunSub:



Aztán jöjjön Eunkwang.

Eunkwang&Yoo Sung Eun - Love Virus


Szerintem ez egy gyönyörű szám. Mint mondtam én sírtam is rajta. Ha jól emlékszem akkor magyar felirattal néztem ,de attól függetlenül a nélkül is nagyon jó. Csak ajánlani tudom.

HunSub:



Irresistible Lips



Bocsánat ha esetleg rosszul írtam ,de elég bonyolult címe van. 
Mivel elég régen hallottam így már nem teljesen emlékszem rá ,hogy milyen is ez a szám ,de emlékezetem szerint nekem tetszett.

HunSub



Insane


Igaz ezt és egy másik számot néha keverek ,de ha jól emlékszem ez volt az ami nekem nagyon tetszett és ha jól emlékszem talán egy kicsit könnyeztem is rajta. Ja igen ez volt az. Nagyon szép a zenéje és az ének is na meg a szöveg. Csak kicsit szomorú.

HunSub



Imagine


Sajnálom ,de ehhez sincs igazából MV.

HunSub:



Lover Boy


Hát MV ehhez sincs. Vagyis hát ezt a videót veszik úgy ,mint az MV-t ,de nem igazán mondható annak.
Bár én nem panaszkodom ,mert a fiúk tök aranyosak ebben meg minden. Na meg van ahol viccesek is. Ja és azt se felejtsük el ,hogy a szám maga is nagyon klassz. Bár a szövegét nem ismerem ,de szerintem tök jó. Jól hangzik az egész. Jó a szöveg ,a zene ,minden.

HunSub:

Bocsi ,de ehhez nem igazán van magyar fordítás. Sajnálom. Majd esetleg még megnézem máshol is és ha sehol sem találok akkor majd én megcsinálom ,mert mindenképp érdekel. Csak az a baj ,hogy van egy pár dal amit kéne és azért egy dal lefordítása aztán a videó elkészítése a szöveg időzítése nem kis időt vesz igénybe. Szóval nem fog egyhamar mind meglenni ,de majd igyekszem.

I Only Know Love


Ha nem tévedek ez ugyan az ,mint a Lover Boy ,de ,hogy miért van kettő mármint címe azt nem tudom. Ja és ez a Wow-al kezdődik. Bár ez már azért inkább hasonlít egy MV-re. Sőt igazság szerint úgy is van írva ,hogy ez egy MV. Nem tudom minek kavarnak ennyit.

HunSub

Viszont HunSub ennél sincs.


Father


Szerintem ez a dal nagyon szép. A fiúk nagyon szépen énekelnek benne és ugye Ilhoon is jól rappel benne. Nagyon tetszik ez a szám. Csak azért amikor nem mutatja őket közelről azért akkor is legalább egy kicsit mozoghatnának ,mert így azért elég furi ,hogy állnak ,mint a szobrok. Viszont azt hiszem most már tudom ,hogy ki ki. Mármint még névhez nem tudom párosítani mivel nem tudom így fejből a nevüket ,de azt hiszem most ,hogy ezt megnéztem valahogy rájöttem ki-ki.

HunSub:


Na jó ezt épp azelőtt hallgattam meg mielőtt ide feltettem volna mármint magyar szöveggel. Tudom gáz ,de amikor Eunkwang azt mondta ,hogy "Szeretlek édesapám" akkor én elkezdtem sírni és végig sírtam az egész dalt. Oké ,hogy lány vagyok és a lányoktól ez megszokott ha sírnak ,de én ezt azért gáznak tartom ,hogy az ilyen és ehhez fajta dalokon elkezdek sírni. Na ,de valahogy így hatnak rám. Őszintén úgy gondolom ,hogy ez a dal nagyon szép és a szövege is tökéletes. A fiúkon pedig látszik ami látszik. Főleg Changsub-on látni.

Még van jó pár számuk ,de mindet én sem tehetem ki. Akit érdekel a többi is az keressen rá a csapatra.

Most pedig a képek.

Képek:


BtoB és a 4Minute



Ez a két kép igazság szerint egy magazinból van. Valami Cut Magazin. Tudom hát eléggé viccesen néznek itt ki a fiúk. Főleg Penielnek az a friszkó. Tisztára kész. Na jó hát nem úgy tűnik ,mintha neki tetszene.



Ezt muszáj volt. Imádom ezt a képet. Igaz ,hogy egy személy sincs rajta. Legalábbis nem látszik ,de valahogy tök cool.


Ilhoon a pincér. XD



De jó is lenne ha ilyen fiúk lennének a suliban. Na akkor tuti ,hogy mindenképp be akarnék járni.


                         HyunSik     Ilhoon        MinHyuk     Eunkwang   ChangSub     SungJae      Peniel

Azt hiszem így van helyesen.





Changsubnak az a fej. XD


WoW :)




Erre már én sem tudok mit mondani. Vajon miért nézik annyira azokat a poharakat? Mire várnak? XD Tisztára készek.
















Én nem tom ,de én csak 5-t látok. Nem 7-nak kéne lennie?









Innen kető személyt ha tudok kicsoda. Annyi biztos ,hogy amelyiknek nem fekete a haja az Eunkwang. Itt a elől nézetből jobb szélső meg kicsit olyan Penieles. Na jó inkább hadjuk. Fogalmam sincs.






Ha nem eléggé látható:

Ilhoon Eunkwang Minhyuk SungJae
HyunSik ChangSub Peniel

Ha ezt így elnézem akkor a piros képen szemből nézve a bal szélső SungJae lehet. Legalábbis szerintem rá hasonlít. Szembőé nézve balról számolva a harmadik lesz szerintem Ilhoon. Na jó mindegy nem tudom.











HyunSik ChangSub Eunkwang SungJae

Ilhoon Peniel Minhyuk

Bár SungJae-t és Minhyuk-ot igazából a legtöbbször keverem. Főleg igazából őket szoktam. a többieket nem annyira.








Bocsánat a néhány képnél való kis kép méretért ,de ha nagyobb-ba teszem a képet akkor elmosódik és nem lesz elég éles van olyan kép is ami még így sem elég éles.

Tagok:

Ilhoon:

Bocsi. Tudom ,hogy rengeteg ez a kép mennyiség ,de Ilhoon olyan aranyos ,hogy nem bírtam ki. Azt hiszem ennyi képet még egy személyről sem tettem ki. Ugyebár ha csak 1 személyt nézzünk és nem csapatot.


Nagyon próbálkozik ,de komolyan már nem először látom ,hogy Ilhoon körül somfordál.

SungJae és Ilhoon

Ilhoon elég kétségbeesettnek tűnik ,de valahogy ettől kicsit viccesé válik a kép.


Tudom ,hogy angolul van és talán nem mindenki érti bocsánat ,de ebből csak angol van.


SungJae és Ilhoon hátrébb pedig ugyebár Minhyuk aszem.




Peniel és Ilhoon ugye a két szélső ,de most így a középsőt nem tudom eldönteni.


Ilhoon és Eunkwang

Ilhonnak ez a fej. XD Aranyos.


MinHyuk és Ilhoon


HyunSik és Ilhoon


Minhyuk és Ilhoon




hehe

Ugyebár a fehér pólós SungJae a fekete Peniel és Ilhoon meg Peniel ölébe ül. XD



<3

Engem nem érdekel ki mit mond. Nagyon csípem ezt a srácot. Szerintem nagyon aranyos. Úgy ahogy van.




<3










<3



Ilhoon és ha jól látom talán MinHyuk

Valahogy nála állandóan próbálkoznak.


MinHyuk és Ilhoon

Ez a kép olyan kis aranyos. Valahogy Ilhoon itt úgy néz ki ,mint egy aranyos kis mókus. Hehe

Buing Buing



Ilhoon és MinHyuk Ja és aszem talán Eunkwang is benéz. XD



Ilhoon és Peniel


Ilhoon és HyukSik 

XD

Ezt már nevetés nélkül nem lehet kibírni. Főleg az utolsó képen HyunSik feje. XD

Nem tudom ez mi akart lenni ,de vicces az biztos.


Ilhoon és a malac

:)

Persze nem igazi. Bár erre a méretéből rá lehet jönni.











Kacsa szerű izé és Ilhoon

Kiss XD




És itt van újra Ilhoon a pincér



<3

Olyan szépen tud nézni. Ráadásul akkora szemei vannak.

Jaj azt szokták mondani ,hogy az ázsiaiaknak húzott a szeme meg kicsi meg minden. Pedig vannak olyan emberkék akiknek még nagyobb a szemük ,mint az európaiaké vagy amerikaiaké. Bár az amerikaikat hagyjuk ,mert végtére is azok is Európaiak ha a származást tekintjük. Mármint a legtöbben azok.

Na itt már érvényes ez: *.* hehe









<3





WoW











<3


XD Ilhoon az új Robin Hood






























MinHyuk és Ilhoon

Ja és tom ,hogy nem mindenhová írtam ki ,hogy ki-ki ,de annyi kép van ,hogy már nem bírom szuflával. Na meg nem is vagyok biztos benne ,hogy jól írtam itt-ott ,mert ugye MinHyuk-ot ,SungJae-t és HyukSik-et sokszor összekeverem. Bár HyukSik-et azért könnyebb megkülönböztetni ,mert az arcvonásai kicsit másabbak ,de azért még így is néha keverem.


Ilhoon is Angel. :)

Tudom ez így angolul volt ,de valahogy úgy jobban hangzik.

Ilhoon az angyal.







Eunkwang





Eunkwang és Peniel



SungJae és Eunkwang



SungJae és Eunkwang










WoW









ChangSub










Bírom ezt a srácot. Olyan nem normális ,de valahogy ettől válik aranyossá ,a normálatlanságától. Mivel úgy tűnik jól áll neki ez az egész.



WoW




ChangSub és MinHyuk


SungJae és ChangSub



hehe 
Ez a nézés. 




Először nem tudtam mi a fene az ,de mostmár aszem rájöttem. Buborékfújó.



Peniel



Ilhoon és Peniel









WoW



MinHyuk


MinHyuk és Ilhoon


MinHyuk és Ilhoon



<3















*.* :)



:)









WoW



WoW














SungJae



















HyunSik




WoW

















Végül pedig a Weekly Idol

4Minute and BtoB Weekly Idol


Sajnálom ez most nem angol feliratos ,de már írom ezt egy ideje és már teljesen kivagyok ahhoz ,hogy még külön azt is megkeresem.

BtoB Weekly Idol



Igazából nem tudom ,hogy ez most az egész vagy csak a műsor fele ,mert már nem volt kedvem még azt is megnézni ,de ha csak a fele akkor bocsánat és ha a másik fele is érdekelne akkor csak írd be a youtube-ba ,hogy BtoB Weekly Idol EngSub. A másiknál meg 4Minute Weekly Idol aztán nem tudom ,hogy oda kell e még írni külön ,hogy BtoB.

Na ,de most már megyek ,mert már vagy 4 órája ezzel szórakozom. Viszont még ma jövök Ilhoon születésnapja miatt. Köszöntem a figyelmet. Majd találkozunk. Sziasztok.