2013. október 23., szerda

Sleep Taling NU'EST


Ez egy link. A GURUPOP-hoz ahol most arról van szó azt hiszem ,hogy szerezni lehet limitált NU'EST Sleep Talking CD-t olyat ami alá is van írva stb. Nem tudom pontosan ,mert ugye angolul van és annyira jó nem vagyok ,hogy teljesen értsem ,de végülis megnézni nem árt. Ezért is tettem itt ki a linket ,hogy minél többen láthassák. Persze attól függetlenül rendesen is kitettem ott talán több infó van írva ,mert ott arról az oldalról osztottam szóval angolul van valami a megosztáshoz írva abból talán többet lehet megtudni. Na jó köszi a figyelmet. Holnap találkozunk. Sziasztok. :)

Október 23

Tudom már egy ideje nem voltam. Elnézéseteket kérem. Na ,de most muszáj volt jönnöm. Hiszen Október 23.-a Magyarországon egy nemzeti ünnep és ezt nem hagyhattam ki. Igazából nem is tudom pontosan mit is ünneplünk. Tudom jó hülye vagyok ha ezt nem tudom ,de mivel még úgy részletesen nem tanultam róla tulajdonképpen nem igazán ismerem teljesen a történetet. Annyit tudok ,hogy az egész '56-hoz fűzödik és sok ember meghalt. Az emberek azt akarták ,hogy a ruszkik ki menjenek Magyarország területéről stb. Igaz pontosan nem ismerem a történetet ,de azért mondjuk amit a sulimban megemlékezésül tartottak kis műsor az egész érthető és szívhez szóló volt vagy ,hogy mondjam.A lényeg az most Október 23 és ami akkor történt. Rossz rá gondolni milyen is lehetett akkor a hazánk és ,hogy mennyi ember vesztette életét.


Azt tudom ,hogy nem hiába lyukas a zászló ,mert kivágták belőle a címert ami benne volt ezzel is kifejezték ,hogy szabad ország akarnak lenni és nem akarnak tovább így élni.










Innentől jön pár '56-os cikk.



Ha már:
"Éljen a Magyar szabadság. Éljen a Haza!"
Akkor itt van egészben dalként:






Köszöntem a figyelmet és ezt a kis megemlékezést. Holnap jövök ,mert Krystal születésnapa lesz. Majd holnap találkozunk. Addig is Sziasztok.