2013. szeptember 12., csütörtök

Megjegyzés.

Tudom már írtam a rasszizmusról stb. ,de ezt már tényleg nem hagyhatom szó nélkül. Mivel vevés az időm megpróbálok tömör lenni. Van egy dolog ami zavar. Ugye én a suliban is szoktam hallgatni K-Popos dalokat persze halkan és videóval együtt és a fiúk állandóan elkezdik ,hogy kik ezek a buzik és ez engem amúgy felettébb zavar. Persze tudom ,hogy csak idegesíteni akarnak ezzel ,de attól függetlenül zavar ha leszólják azt akit szeretek. Azért igaz az arcukba még nem mondtam ,de én ezt mondanám neki.

"Ők nem buzik. Amúgy meg ti beszéltek itt ,hogy ki buzi meg ki nem mikor ti is ugyan úgy szoktatok néha viselkedni ,mint a buzik és nem kell tagadni ,mert ott a példa mikor az A. simogatta a L.-t. Amúgy meg engem az sem izgat ha valamelyikőjük tényleg meleg ,mert itt nem a nemi beállítottság számít. Bár erre ti is rájöhetnétek ha nem lennétek ilyen hülyék. Amúgy meg ezzel az állandó buzizásotokkal kurvára rasszisták vagytok és előítéletesek. Hiszen attól függetlenül ,hogy egy fiú kicsit lányosabb vagy valami attól még nem feltétlenül buzi. Agyatlanok gyülekezete vagytok az egyszer biztos. Amúgy meg itt nem a nemi beállítottságuk a lényeg hanem az amit csinálnak és azt jól csinálják. Szóval én itt ezt le is zárom. Ja és elmehettek a fenébe a hülye szövegetekkel barmok."

Én nagyon örülnék ha ezt azok a személyek is elolvasnák akiknek szánom. Persze nem azért írom és nem mondom ,mert félek tőlük meg nem merem a szemükbe mondani. Csak 1. ,hogy akkor végig kéne hallgatnom a hülye szövegüket és arra nagyon nem vagyok kíváncsi és 2. addigra azt is elfelejtem ,hogy mit akarok mondani. Ez így szokott lenni akkor jönnek az ilyenek mikor a helyzet már elmúlt. Sajna.

Reméljük eljut hozzájuk az üzenetem. Köszöntem a figyelmeteket. :) Sziasztok.

Elnézést.

Elnézést ,de úgy tűnik megint csak Péntekre jutott a bejegyzés a bandáról vagy csapatról. Sajnálom. Megpróbálok legközelebb nem csak 1 hetenként csapattal vagy bandával kapcsolatos bejegyzést írni. Csak azok mindig a leghosszabbak és így sok időt is vesznek igénybe és én nem szeretem ezt a vázlat formátumot szóval ,hogy mindig írok egy kicsit és ha készen van akkor adom ki. Én szeretem egybe egyből. Igyekszem majd több bejegyzést írni. Viszont azért azt elmondom ,hogy Szerdán ne várjatok olyan fajta bejegyzést semmiképp ,mert akkor előkészítőm is van az pedig még tovább tart. Köszönöm a megértést és a figyelmet. Sziasztok. Majd találkozunk.