2016. augusztus 16., kedd

Élménybeszámoló / EXO - Teaser

Sziasztok skacok!

Kicsit későn igaz, de beugrottam egy kicsit pár szóra, mivel most nem mondanám, hogy van időm, de annyi dolgom van, hogy kell egy kis lazítás és, mint tudjuk, hogy a legnagyobb lazítás számomra az amikor itt írok. Mivel hosszabb témára nem futja időmből és a mai munkám nem éppen ide tartozik, bár k-popnak k-pop és még nem végeztem.
Szombat-Vasárnap a rokonoknál jártam Búcsú idejére és beszereztem egy-két már régen kívánt dolgot. Bár nagyon vicces, mikor a nénikéd kedvesen felajánlja, hogy valamit fizet neked és elkezdi, hogy "Esetleg valami bizsu vagy ruha/táska?" és a végén úgy hagyjátok el a helyszínt, hogy bár két pólónak tényleg a gazdája lettél, de a kezedben egy édes kis kaktusz éldegél a szatyrodban meg egy szélcsengőt birtokolsz. Igen, nos az én ízlésem kicsit már, mint az átlagé, de ez nem is csoda, ha tekintetbe vesszük, hogy trigender vagyok. Ami pedig a másik dolgot illeti. Szóval feleim, ma kijött az EXO új Teaserje a LOTTO.



Én egészen érdekesnek találom már csak ez alapján, így kíváncsi vagyok ebből mit fognak kihozni. Sőt azt hiszem ez majd megérdemel egy reakció videót ha el nem felejtem. 


Oh és itt pedig egy csatorna ahová MP3-ban elvileg fel lett töltve pár szám ami a leendő MV albumján szerepel. 


De én azt tanácsolom, jobb megvárni míg kijön az MV. Úgy az igazi. Bár én belehallgattam egy fél percet elismerem.

Nos köszönöm figyelmetek. Ennyit akartam egyenlőre. Holnap napközben nem leszek ismét aktív, ha jövök akkor az valamikor este 8-9 óra felé várható. Igyekszem a dolgokkal, csak kicsit elfoglalt vagyok, de összeírtam a dolgaimat és megpróbálok mindent elintézni ami fontos még a tanév kezdete előtt. Aztán majd meglátjuk. A tanév kezdete után, pedig valószínű, hogy csak hétvégenként tudok majd aktív lenni és bejegyzéseket írni, de sose lehet tudni. Ha már egyszer én a stresszt is így vezetem le. 
Na akkor most elsuhanok.
Sziasztok. Daniel... el. (DP)