2016. július 13., szerda

Új dizájn és kis ömlengés. - Köszönöm a kitartást.

Sziasztok skacok.

Kicsit szívfájdalom számomra, hogy a már megszokott 3 éves blogdizájnt a szemét bevágva egy újított változatot kaptok, de úgy éreztem ideje már. Ráadásul milyen egy újra megnyitás új kinézet nélkül? Snassz. Szóval japp. Bár még lehet módosítok pár dolgot még nem tudom, de búcsúzzunk el a régi szeretett külsőtől. Az emlékek örökké élnek. :"(  És köszöntsük az újat nagy örömmel és a várható új emlékekkel. Tudom. Túl érzelgős vagyok. Hehe





És most akkor ezzel egybekötve meg szeretném köszönni aki anno olvasta az agymenéseim és fangörcseim mikor még csak ismerkedtem a csapatokkal. A K-Pop volt az első bejegyzésem. Akkor még nem hittem volna, hogy ilyen sok bejegyzésig jutok és ennyi emléket szerzek ezek a kis helyen. A blog kezdete óta 3  év telt el és azóta sok tapasztalattal és emlékkel gazdagodtam. Remélem ezeket és sok minden mást majd a jövőben meg is oszthatok veletek. Mindent nagyon szépen köszönök. Hamarosan jelentkezem. Szeretet és jóság lengjen körül.
Sziasztok. Daniel el... (DP)

Just why no. Girlfriend Series. - Amber Josephine Liu

Annyeong skacok. Akkor ki is fejteném mit is takar a cím. Nézegettem ezeket a moodboard képeket és igen nekem nem jött le elsőre, hogy ez most mi is akar lenni, így miután elkezdtem és leesett kicsit mellette mentem el elhatároztam, hogy akkor én biza mást csinálok. És itt kezdődik a sorozatom. Girlfriend Series az én érzéseim szerint.
Röviden adott egy Idol és az én szememben nagyjából hozzá illő lányt próbálom körülírni képekben. Hajszín, szemszín és egyebek nélkül, csupán amolyan stílus szerűség.
A lány, egy hely, az adott Idol és esetleg valami kis extra.
Az első választottam az én gyönyörűséges Amber Unnim. Próbálva elkülönböztetni fiús jellemétől formáltam meg egy lányt. Igaz én vele már Yurit is írtam, de JiHyunnak(Rum Pum Pum Pum történetem másik főszereplője) nem volt meghatározott stílusa. Hát most íme. (Igen tudni illik majd ha szíveskedem végre oldalra vetni az Flowers Double X Chromosomeot, hogy ott több szereplővel is összejön és valóban stílusilag egyikük sem tartozik ide, de ez most teljesen független.)

Egy átlagos napon:




És egy különleges estén:



A színeket nem véletlenül választottam így, mivel tudatában vagyok, hogy Unni kedvenc színe a piros, így kedvezni szerettem volna neki. Gondoltam, ha a barátnője tetszésének megfelelő ruhát viselne biztos boldog lenne. Átlagban stílusos, de nem túl lányos amolyan bohém. Különleges estén viszont.. Lássuk be ki ne akarna tetszeni a partnerének. Én valahogy azt vettem észre, hogy a fiús lányok inkább a lányosabb kinézetű nőstények iránt érdeklődnek. Ez fordítva is lehet igaz vagy nem. Nem általánosítanék. Mindenesetre én valahogy így gondolkodom Amber Unni felől. Az arca és a homlok puszi pedig magától értetődő. Unni kedves és törődő. Biztosan nem kapna le hirtelen valakit, de ezeket el tudom képzelni róla.

A következő áldozatom még várat magára. Jelen pillanatban még nem sorsoltam ki ki legyen, de ötleteim már vannak. A továbbiakban valószínűleg inkább fiúk kerülnek elő, elvétve egy-két leányzóval. A témák lehetnek váltakozóak, vagy azonosak, esetleg az is meg lehet, hogy egy-egy embernél bővítek. Ezt majd jelezni fogom. Természetesen sok közölni valóm van ezen a kis időelcsapáson kívül is, röviden a blog aktív lesz és mondhatni újból indul. Bár ezt már talán előzőleg megemlítettem. A bandák újra terítékre kerülnek, a játékszabályok változnak és még fene tudja mi jön. Én várlak titeket. Köszönöm, hogy olvassátok a hülyeségeimet. A következő bejegyzésben találkozunk. Daniel el... (DP)