2013. szeptember 15., vasárnap

Sziasztok. Tudom. Sajnálom ma nem sem írtam csapattal vagy bandával kapcsolatos bejegyzést ,de egész idáig olyan 2 órától egy rajzon dolgoztam. Ami nem mást ábrázol ,mint Amber-t. Nagyon igyekeztem a szüleim szerint nagyon jó lett ,de én igazából nem is tudom. Igaz sokszor mondták ,hogy egész jól rajzolok ,de én ezzel nem értek egyet. Hiszen eleve nem is tudok szimetrikusan rajzolni. Főleg ha emberekről van szó. Persze anime szereplőt már rajzoltam ,de embert normálisan még sose sikerült. Bár azt hiszem most igen. Igaz nem a legjobban ,de legalább felismerhető. Hát szerintem más részéről nem nyilatkozom. Amúgy be kell vallanom nagyon nehéz volt. Sokat gondolkodtam ,hogy melyik képet rajzoljam le. Aztán a végén a Danger mellett döntöttem. Hiszen annyira szép ott Amber. Azok a gyönyörű barna szemei meg minden. Viszont a ruhájával megszenvedtem pedig csak kb. váll alattig egy picivel rajzoltam csak. Igazából az orrával is sokat bajlódtam ,mert sehogyan sem volt jó. Szerintem ez amiatt lehet ,hogy hát had mondjam úgy ,hogy nem éppen kicsi az orra és ez megnehezítette a dolgom. Persze amúgy attól függetlenül ,hogy nagy az orra attól még szép. Szívesen megmutatnám nektek a művem ,de a webkamerám nem működik így nem tudom feltölteni ,mert telóról meg nem szoktam se írni se semmit. Általában azért ,mert itt ritka a wifi ezen a környéken. Na meg ingadozó. Viszont ahogyan lehetőségem adódik rá megígérem ,hogy megosztom veletek. Amúgy addig is itt az eredeti kép. Amit lerajzolni próbáltam.


Hát ez lenne az. Gondolom így mostmár világos miért is volt olyan nehéz főleg a ruháját lerajzolni. Na most megyek. A rajzot ahogy tudom hozom. Találkozunk legközelebb. Sziasztok. :)

U.i.: Majdnem elfelejtettem. Szerdán lesz Szeptember 18 Amber szülinapja. Szóval mindegy mi lesz az biztos ,hogy róla is lesz szó. Amber most tölti majd be a 21-et. Én már várom. Pont ,mint G-ét. Az augusztusban volt. sajnos semmit sem tudtam csinálni ,mert nem voltam itthon ,de attól függetlenül így magamban kívántam neki boldog születés napot ,mert már tényleg felnőtt lett. Ugyebár ezt úgy értem ,hogy 18-24 ifjú kor van aztán attól följebb egészen 60-ig felnőtt kor és G most töltötte augusztusban a 25-öt. Ambernek előre G-nek meg utolag Boldog Szülinapot. Na majd még jövök srácok. Persze már nem ma. Na sziasztok.

Videók!4

Tudom ,hogy késő van meg minden ,de ezt a videót muszáj megosztanom veletek.

Henry & Amber-Happy Holiday


Igaz maga a szám nagyon rövid még 2 perces sincs. Viszont szerintem gyönyörű és amúgy szép szám lenne Karácsonyre. Bár igaz az még odébb van egy pár hónappal. Ezt a videót az előbb láttam először és úgy éreztem ezt meg kell osztanom. Igazából eddig is tudtam ,hogy Amber-nek jó a hangja. Na és persze Henrynek is. Viszont amikor Amber elkezdett énekelni elkapott a sírás. Igazából ez pozitív volt. Amber-nek ebben a számban eszméletlenül gyönyörű a hangja. Bárki bármit gondol nem érdekel ,mert szerintem ez így van. Nem érdekelnek a kritikák. Ez a szám rövid ,de gyönyörű erről ennyit. Mindenkinek jó szórakozást hozzá. Majd jövök még videókkal és ha tudok úgy bejegyzésekkel is a csapatokról, bandákról. Na és ma egy újabb csapattal gazdagodtam nem mással ,mint a Nu'est. Szerintem nemsokára sorra kerülnek ,mert bár csak most ismertem meg őket máris imádom. Na ,de most megyek aludni. Köszönöm a figyelmet és Sziasztok.:):'):)

U.i.: Kihagytam pár dolgot úgyhogy Frissítéssel még ide írom. Én először nem is tudtam ,hogy Amber tud gitározni és ráadásul ilyen jól. Na és persze dobolni is tud. Persze az nem látszik ebben a számban. Amúgy meg na ez után mondja valaki ,hogy Amber nem lányos. Lányos a maga módján. Amúgy ha már ilyen jól énekel azért nem bánnám ha néha legalább egy kicsit énekelhetne a dalokban ,mert ugye ő jobb formán csak rappel vagy akkor énekel amikor mindannyian. Pedig egy ilyen hanggal azért megmutathatná néha mit tud. Jó már ez előtt is hallottam énekelni az igaz. Bár az egy műsorban volt ,de itt 100% jobb volt. Ebben lehet igazán hallani milyen jó és ,hogy mennyire tud. Imádom őt is és ezt a dalt is.