2013. október 5., szombat

Happy Birthday Lee Chan Hee!

Sziasztok hát jöttem. Szóval ma ez az egy poszt lesz ,mert többre nem hiszem ,hogy lesz időm ,de majd eldől. Ma van Chunji születésnapja. Chunji 1993 Okt. 5.-én született szóval ha jól számolom 20 éves lett ma.

Boldog Születésnapot Chunji.

Jöjjenek a képek:

Ha van akkor Instagram ha nincs akkor amit találok azt hozok.

Tortás képet róla nem találtam. Bocsi. Sajnos Instagramja sincs ,de hozok képeket web.stagram-ról.








Igen ez is ő csak lánynak öltözve. Ezt csak annak mondom aki esetleg nem tudta volna.







Na jó most jöjjön pár videó.

Videók:

Loving U
-
Chunji &  DongHyun & Zelo & SungJai
(TeenTop) & (Boyfriend)  & (B.A.P.) & (BtoB)


Ohhhh erre nem tudok más mondani. Még jó ,hogy megnéztem miután kitettem ide. Annyira aranyos ,hogy az elmondhatatlan. Persze nekem a kedvencem benne Oppa vagyis Zelo ,de a többiek is nagyon jók voltak.

Alatta csak azért vannak zárójelbe a csapatnevek ,mert ugye ott csak jeleztem ,hogy a fiúk abból a csapatból vannak ,de maguk a csapatok nincsenek benne csak a 4 srác.

[FanCam] TeenTop - (Chunji Focus) Shinchon "Miss Right" fansigning event


Megnéztem ezt a videót is biztos ami biztos. Amúgy aszem ez egy olyan videó amit valamilyen Fan vett fel. A fókuszban vagyis a középpontban ugye Chunji van ,de azért néha emberkéknek a feje bele kerül a képbe. Ja amúgy szerintem nem csak Chunjiról van ilyen videójuk ha jól értettem az amit írtak a videónál. A videó a Miss Right valami fan dedikáláson vagy hol lehetett. Hát aki szereti Chunjit annak azt ajánlom ezt ne hagyja ki. Nekem nem ő a kedvencem ,de azért szerintem sem volt rossz a videó.

Chunji Funny & Cute Moments


Ezt muszáj volt megnéznem és nem bántam meg. Igazából a videó már magában is elég vicces ,de ezzel a zenével. XD A bejátszások arról ,hogy lány ruhába táncikálnak a színpadon. Oh ,hogy azt ,hogy szeretném megnézni rendesen egészbe ,de eddig még nem akadtam rá arra a videóra.

Chunji ft. Niel - Yuki no hana (VietSub)


Megnéztem. Nagyon szép az egész. Bocsánat a megfelelő szó erre inkább a gyönyörű. Szép a dal nagyon jól énekelnek és az egész olyan meghitt. Nagyon tetszik. Viszont szerintem Chunji most leénekelte Nielt. Most Chunji sokkal jobban énekelt ,mint Niel. Legalábbis szerintem. A vége meg aranyos amikor beszélnek. Jó igazából sokat nem értettem belőle esetleg talán az utolsó 1 mondatot . Ja és a felirat az vietnámi így találtam és nem volt kedvem megkeresni a másikat már ha van ,de megnézhetem.

Chunji ft. Niel - Yuki No Hana


Angol felirattal nem találtam meg sem máshogyan. Csak vietnámival van. Szóval itt van ez a rendes igaz ,hogy koreaiul itt is írja ugye a sarokban ,de úgy mindegyikben írja. Viszont itt meg nincs meg a pár mondat a végén.

[FanCam]Chunji and Changjo - streching @ Idol Atletics Championship


Ja mostmár értem ,hogy van ez a fan kamera. Nem a fanok kameráznak hanem a fanoknak van. Na ,de térjünk rá a videóra. Hát az XD Ennél nem lehet kibírni ,hogy ne röhögj. Kész az egész. XD

Chunji and Niel - Funny Fighting


Hát ehhez azért van mondanivalóm. Szóval a fiúk például ha HotDog-on teszek ki K-Pop párbajt állandóan lenyálasozzák a fiúkat csak külső alapján. Nincs igazuk. Viszont ha a TeenTop-ról van szó akkor igazat adok. Nyálasak. Tudom ez gáz és én sem vagyok egy olyan csaj aki az ilyen nyálas izéket szereti ,de a TeenTop-ban a srácok valahogy olyanok ,hogy nem tudok értük nem oda lenni. Nyálasak és nem normálisak és viccesek és ráadásul aranyosak is. Hozzájuk valahogy illik ez a nyálas dolog. Ez a videó pedig <3 ezt gondolom. :) Szerintem itt aranyosak és viccesek is. Valahogy nagyon szeretem a TeenTop-ot. Ezt a nem normális csürhét. :)

Na jó most megyek. Találkozunk legközelebb. Ami vagy ma éjjel lesz vagy holnap. Majd eldől. Köszönöm ,hogy elolvastad a megjegyzést és még egyszer

Boldog Szülinapot Chunji.

Na jó Sziasztok.