2013. december 7., szombat

Happy Santa Claus! December 6

Sziasztok. Tudom már rég írtam ,de majd próbálok többet írni. Ami most biztosan menni fog ,mert a következő héten lesz vagy 3 szülinap. Igaz a bizonyos Mikulás ünnep tegnap volt ,de el voltam havazva ezért nem tudtam írni ,mert csak későn értem haza. Nem tudom ,hogy minden országban így vannak e az ünnepek ,de mivel nálunk Magyarországon ezt megünneplik december 6-án így erről is akartam mindenképp egy bejegyzést. Ez az egyik kedvenc ünnepem nekem személy szerint és nem csak azért ,mert ekkor születtem. Hát jöjjön pár kép és videó a Mikuláshoz.

Képek:



Jut eszembe. Azért pár szót az ünnepről. A Mikulás egy bizonyos Szent Miklós(Nikolas) nevű embertől ered aki megajándékozta a szegény gyerekeket. Minden év ezen napján.




Videók(Zenék):

Most csak Mikulásos dalok lesznek. A többik karácsonyra tartogatom. Ezért is nem tudok KPop-osat kirakni. Azok karácsonyra valók.









Most ennyit. Legközelebb jövök egy szülinapossal vagy épp egy új fordítással. Most megyek. Köszöntem a figyelmet. Majd találkozunk ha nem vasárnap akkor következő héten valamikor a hét elején. Sziasztok.:)

És igaz utólag ,de Boldog Mikulást.