2013. december 17., kedd

Happy Birthday Jae Jin!(F.T.Island)

Sziasztok. Itt vagyok megint és itt az újabb születésnapos Jaejin az F.T.Island basszusgitárosa és mellékben énekese. Jaejin 1991.Dec.17-én született és most lett 22 éves. Bár ha úgy nézzük 23.

Boldog Születésnapot JaeJin.

Képek:

És íme Jaejin Instagramja. Igazából én nem is tudtam ,hogy van neki ,pedig a követője vagyok. Ez mindössze azért van ,mert az F.T.Island tagjaival nem vagyok teljesen tisztába.

JaeJin Instagram:


De az Instás képek előtt először jöjjön a szülinapi. Már ha találok.




Igaz ,mint a tortán is látszik ,ez a kép nem mostani ,de se baj.


















Ciki ,de be kell vallanom én ezt a képet már elég sokszor láttam és össze kevertem Jae Jin-t Hong Ki-vel.
Kicsit szégyenlem magam emiatt.


És most jöjjenek az Instagrammos képek:









Most pedig jöjjön pár videó. Gyorsítok szóval ha nem gond a videók címét nem írom ki.

Videók:







Ezek eddig normál videók voltak. Most pedig a szülinapos videók.













Hát most ennyi. Legközelebb majd megpróbálok még többet írni és még több képet és videót kitenni és minden. Most kicsit megindultam ,mert elég jó a kedvem. Hiszen a tanévbeli egyrészrőli feszültségem elmúlt. Persze még így is vár rám a felvételi és az iskolába kerülés ,de a szintfelmérőt letudtam. Szerintem elég jó eredménnyel és ettől elég jó a kedvem és amint minden meg volt itt is többet tudok lenni és írni. Már várom. :) Na jó most megyek. Nemsokára jövök. Vagyis hát attól függ. Holnap nem hiszem ,hogy jönni tudok ,de a Péntek az már biztos. Hiszen egy újabb születésnapost köszönthetünk majd. Mégpedig a 100%-os HyukJin személyében. Na jó most megyek. Köszöntem a figyelmet. Majd találkozunk. Sziasztok. :)