2013. november 22., péntek

Happy Birthday Eunkwang!(BtoB)

Sziasztok. Tudom mostanában ritkán vagyok és írok ezt sajnálom. Ezentúl megpróbálok írni és folytatni a csapatokról, bandákról szóló dolgokat, csak tudjátok a 8. elég nehéz és sok dolgunk van ezért néha fáradt vagyok. Na jó mindig és néha nincs túl sok időm ,de majd próbálom összehozni a dolgokat és igyekezni fogok ,hogy többet írhassak. Nemsokára úgy is lesz időm ,mert csak Januárig kell hajtani aztán már nyugodtabb lesz minden és nekem is több időm lesz mindenre. Többek között az ide való írásra is. Amit nagyon szeretek csinálni. Na ,de most jöjjön a bejegyzés valódi témája.

Mai nap Eunkwang a születésnaposunk. Eunkwang 1990-ben november 23-án született. Ma lett 23 éves. Bár ha úgy nézzük 24. Eunkwang ugye bár a BtoB Leader-e.

Boldog Születésnapot Eunkwang!

Ha esetleg valahova Eukwang-ot írok azért bocsánat ,de sokszor félre írom ,mert bennem valahogy eukwang-ként ragadt meg. 

Most jöjjenek a képek. Ugye bár én eseményként elismertem Eunkwang születésnapját szóval ezen a bejegyzésen kívül is lesznek majd képek és videók. Persze a közösségben amit vezetek. Ahol igaz magyar van írva ,de bárkit szívesen látok ha csak a szülinap erejéig is. Na jó most pedig a képek.

Képek:

Tudtom szerint Eunkwang-nak nincs Instagramja ,de azért megnézem.
Igaz ,sajnos nincs neki ,de se baj. Hiszen ettől függetlenül még van egy jó pár oldal ahonnan képeket lehet hozni. Ilyen a már jól ismert és használt: web.stagram, statigr.am vagy twitter stb.


Sajnos külön születésnapi kép nincs. Tudjátok a torta stb. Na ,de remélem azért ez is jó. Nekem tetszik.





























Videók:

[FUNNY] BTOB Eunkwang Scared Compilation



Hát a címe nem hazudott. Tényleg vicces. Amit Eunkwang leművelt az XD. Nagyon jó videó. Szakadni lehet rajta.

kpop BTOB eng sub funny moments laugh video cut aegyo eunkwang, Minhyuk, hyunsik, banana 비투비 BTOB



Ehhez a videóhoz csak annyit mondanék No Comment.
Aki megnézi az szerintem érteni fogja miért.

[I'll be your Melody] 보고싶다(I Miss You) - Eunkwang cover



Lehet ,hogy Eunkwang nem épp egy normális emberke ,de azt tagadni se lehet ,hogy nagyon tehetséges. Ez a videó is csak ezt bizonyítja. Nagyon szép hangja van.



Amúgy csak ,hogy ne legyen félreérthető a nem normális emberkét nem sértésként értettem. Hanem csak úgy ,mint ahogy a TeenTop. Mármint ,hogy ilyen bolondos meg minden. Ahogyan a fentebbi videókból is látszik. Csak ,hogy ez tiszta legyen. Nehogy valaki azt higyje ,hogy esetleg rosszra gondolok ,mert semmilyen félre értést nem akarok.

Jó tudom ,hogy hülyeség ,mert gondolom senki sem annyira értetlen ,hogy ne értse miről beszélek ,csak azért lehet az ,hogy ennyire magyarázkodom ,hogy ne legyen semmi ,mert a sulimban is mindenki mindenen felkapja a vizet és folyton megy a vita és ezért itt már szeretnék minden félre vitából vagy nézeteltérésből kimaradni. Na jó ezt csak zárójelbe fűzném hozzá inkább. Hagyjuk is.

BTOB - 비밀(Insane) M/V | Eunkwang ver.



Ha a számot nézzük a számot nagyon szeretem ,mert nagyon szép. Furcsa ,hogy minden tagnak van egy külön verziója ,de szerintem amikor együtt vannak akkor még jobb ,mint a külön verziókban.  Én ezelőtt még csak Ilhoon verzióját láttam. Bevallom nekem az jobban tetszett. Persze ez szerintem érthető. Mivel ugye nekem Ilhoon a kedvencem a csapatból.

[FUNNY] Seo Eunkwang is a rapper of BTOB?



Az igaz ,hogy Eunkwang-nak szép a hangja és nagyon jól énekel ,de én csak azt tudom ajánlani neki ,hogy a rappet inkább hagyja olyanokra akik tudnak is ,mint Ilhoon és MinHyuk. Mondjuk a végére már csak kezdett bele jönni.

BTOB EunKwang & Ilhoon Singing 2NE1's I'm The Best



BTOB - Eunkwang & Ilhoon Stupid Fight



Ez a videó szerintem aranyos is meg vicces is. Amit művelnek az ...... Ilhoon-nak milyen jól ment a madár hang. Eunkwang-nak meg talán a majom.

[FUNNY] Eunkwang is a Mongolian? @ BTOB MTV Diary



Őszintén ebből kb. semmit nem értettem.  Nekem bonyolult volt. Jobban csak az a folytonos tüsszentés tűnt fel. Szegény Ilhoon. Lehet ,hogy megfázott.

BTOB Eunkwang serenading to Nu'est Ren



Ezt nem igazán értettem. Sőt egyáltalán. Bár abból ,hogy Ren megmutatta az ádámcsutkáját így ahhoz lehet köze ,hogy Ren ilyen és ,hogy lányos és van e neki vagy nem tudom.

[121111] BTOB's Eunkwang and Sungjae - Gangnam Style + Children song


Hát erre nem tudok mit mondani. Mondjuk én azt hittem ők táncolják majd a Gagnam Style-t ,de mindegy.

Na jó most ennyi ,de ráadásként még itt van a Love Virus.

Eunkwang & Yoo Seung Eun - Love Virus [MV] [HD]



Most megyek. Holnap jövök ,mert 2 újabb születésnapost köszönthetünk köreinkben. :) L.Joe-t és JongHwan-t. Köszöntem a figyelmet. Egy élvezet volt ezt a bejegyzést megírni és megosztani veletek. Sziasztok. :)

És még egyszer.:

Boldog Születésnapot Eunkwang.