2016. július 15., péntek

Flowers Double Chromosome . NU ABO Trailer - Old Videos Part End

Ismételten itt vagyok az utolsó, befejező videóval a "régi itt nem megosztott videók" bejegyzéssorozatból.
Nem tudom, hogy ki tudja és ki nem, de akkor itt most leírom, hogy mindenkinek tiszta legyen. Nagyjából 1 éve elhatároztam, hogy megírom az F(x) lánycsapat alkotta történetem, de sajnálatos mód még mindig nem jutottam a végére. Épp, hogy csak elkezdtem. A történet nagy vonalakban meg van a fejemben jó ideje, de sajnos leírnom még nem nagyon sikerült. Azonban... egy apró ici-pici kis Trailert alkottam a betervezett projecthez. Hisz sok más embernél is tapasztaltam az ilyesfajta Trailereket és igazán vonzónak tartottam ezt a figyelemfelkeltési típust. Meglehet a már megírt vagy a még csak tervbe vett fanfictionjaimhoz is szerkesztek majd, ha lesz időm. Addig is itt van ez.




Tudom, megkaptam már a dongsaengemtől is, hogy a zene nem a legmegfelelőbb, de mivel a cím is mutatja, hogy ez a NU ABO, így azt éreztem a videó alatti zenének is ennek kell lennie.
A kiírt mondatok a Fici egyes részeiből kiszedett idézetek.
Reménykedem benne, hogy egyszer végre sikerül megírnom az  FDC - NU ABO-t, de ezzel kapcsolatban nem tudok biztosat mondani. A fanfictionjaim időpontja kiszámíthatatlan. Jelen pillanatban több, mint 9 sztori van tervben, de míg nincs időm/kedvem vagy energiám, addig magam sem tudom ezekből mikorra lesz valami.

Szépséges napszakot "barackocskák", ahogyan III. György is mondotta.
Sziasztok. Daniel el... (DP)

Rap Monster - Converse High & GD - Leaders áthangolva, BigBang Hungarian Subtitles + A little suprise

Ismételten jelentkezem a mai nap már... sokadszorra. Meghoztam a többi kimaradt fordításos videót is. Emellett még lesz egy kisebb meglepetés is ami az egyik Fanfictionomhoz kapcsolódik.

A BTS - Converse High Ver. már sajnálatomra le lett fordítva valaki által magyarra, de nem csüggedtem hiszen nem az volt az egyetlen ami a mágikus cipőt foglalja magába a csapat segítségével. A számot eredetileg én RapMon-tól hallottam először és ő maga is írta mindkét verziót. Én pedig elhoztam nektek a saját egyéni Magas szárú Piroskájának történetét.


A dizájn ötlete az egyik angol RM -Converse High fordítás videójából jött ahol számomra nagyon megtetszett a kinézet és illett is az egész sztoriba.
A fordítás ötlete pedig természetesen az EXO vs. BTS (Ma Lady) megírásakor jött mi által megismertem ezt a számot és nagy szerepet is adtam a ficiben neki. Sőt még mindig várható a Converse High Septology amit már rég elterveztem csak kedves és időm nem volt megírni, de még várható a közeljövőben. RapMonster története megvolt és az extrák várhatóak, de vajon melyik srác lesz a következő? Titok. Remélem tetszeni fog, ha egyszer elkészül. Sőt a már megírt EvsB(ML)-hez is szívesen várom a kritikát akár negatív akár pozitív, természetesen míg építőjellegű.

A nagy BigBang iránti szeretetem természetesen azóta sem lankadt ami a fordításaimon is meglátszik. Szívem elragadása után a Somebody to Love könyörgött, hogy magyarul is érthetővé tehessem a nép számára ezt a számot. Amelytől rám mindig a síró görcs jön mióta csak lefordítottam. Emellett GD & TOP Oppa nagy slágerét is letudtam már nagyjából 2 éve ami igazán fel tudja pörgetni az embert. Több óra fordítás és szerkesztés után sem lehetett megunni. 





A videó pedig amit még szándékomban állt megosztani az a Kwon Ji Young, ChaeRin és Teddy által előadott The Leaders. Amit mind tudjuk, hogy már pár éve(pontosabban 3) lefordítottam, de kb. 1 éve kaptam egy kérést, hogy fordítsam újra egy láthatóbb felületen.
A fordítás mérföldekkel jobb lett, mint anno legalábbis az én véleményem szerint. A fordításba egy barátnőm is besegített akinek köszönöm, hogy nem küldött melegebb éghajlatra a segítségkérés miatt. 




Az angol nyelvtanomon még dolgozom és a szleng nyelvbe is kezdem beleártani magam, hogy minél jobb fordításokkal állhassak elétek. Lehetséges, hogy a szolgálatom elején már lefordított számok is újra fordításra fognak kerülni jobb minőségben, videóval, ha időm engedi. Keményen fogok dolgozni az angol és koreai nyelvtanom javításában.
Köszönöm a figyelmetek és a belém fektetett bizalmatokat.


U.I: Az k-pop számok fordítása mellett az idő során bevállaltam egyéb fordításokat is. Amiket most közölnék is, csak a szórakoztatás okánál fogva. Szép napszakot drágáim.


(America) Ru Paul Drag Queen - Sissy That Walk



(America) Gorillaz - Clint Eastwood



(Japan) LM.C - Favourite Monster




(Old - America)Kiss - Lick It Up & Psycho Circus


Ezt a két számot apukám születésnapjára szántam 2 éve, mivel kiskora óta nagy Kiss fan és ebből természetesen rám is ragadt nem kevés. 



És még egy kis ajándék azoknak akik szeretik a fiúkat és az ABS-ket.

BigBang - ABS Conpetition

Ami TOP illeti a jelenlegi videó régi és a nála elhelyezett képek legtöbbje photoshop. De nyugalom, mert én megtaláltam az igazi TOP-t, ha még valaki nem tekintette volna meg a mi Oppánk póló nélkül.

TOP Real ABS:




TeenTop - ABS Conpetition.




Remélem mindenkinek fel tudtam dobni a napját ezekkel a kis videókkal. 
További szépséges napot és örömmel teli időtöltést mindenkinek.
Sziasztok. Daniel el... (DP)




Cross Gene . Play with me Hungarian Subtitle - Plans

Hali skacok.
Igen újra jelentkezem. A mai egy igazán pezsgő nap. Talán csak mert már izgulok a holnapi nap miatt és itt otthon érzem magam. Ha írok megnyugszom valamilyen szinten. Na, de most nem is ez a lényeg.
Mind tudjuk, hogy egy jó időt(nagyjából 2 évet) kihagytam a blogolásból e színhelyen, így az azóta elkövetett "vandálkodásaim" sem kerültek bejegyzésbe. Ilyen a következő szám is aminek magyar fordítását pár hónapja készítettem el és írtam rá az eredeti számra ami Youtubeon megtekinthető.....


....lenne, ha nem tiltották volna le eredetileg az egész világon, mostanra már csak jó pár országban a szerzői jogok miatt. Régebben ezt megtudtam valahogy oldani a videóimnál, de ahogy a Youtube változott és újult úgy ez a képességem is elveszett. Azonban semmi gond. Nem is tudom már mióta, de rendelkezem egy Inda-fiókkal amit eddig nem tudtam hasznosítani, de íme most eljött az ideje, így aki a tiltás miatt a YouTubeon nem tudja megtekinteni annak kedvéért Indavideón is feltöltésre került a fordítás. 


Ami ezen a linken található meg:




Ha esetleg mindkét helyen tiltásba ütköznék a videó itt lesz elérhető ezen a blogon. Fel fogom tölteni. Ez vonatkozik minden videóra amivel ez lenne a helyzet.


Azt azért el kell mondanom, hogy a színekkel voltak problémák. Vagy nem látszódtak, vagy mivel nagyjából éjfél felé fejeztem be a feliratozást, így van egy hely ahol kevertem. A hibával pedig SeYoung szövegében tisztában vagyok. Lemaradt egy szó. 
"Ők könnyedén hívnak téged, a gazemberek tesztelnek engem."
Sajnos mire ezt észrevételeztem már konfiguráltam a videót, így kijavítani elég sok időmbe telt volna az apróbb hibákat. Legközelebb megpróbálok pontosabb lenni. A fiúknál pedig bár ezt mindenhová leírtam elvileg, azért itt is elmondom a zárójelekbe írt mondatokat/szavakat más tag mondja, csupán a programon amin szerkesztettem nem lehetett külön színnel írni. Még keresem a megfelelő programon, de amíg nincs meg addig ezzel kell boldogulni. Mindig fejlődünk. Végtére is az első videómon anno még hang sem volt, most pedig már itt tartok. Én büszke vagyok a 3 év alatt tett fejlődésemre e téren. Persze más téren is.


Az elmaradt videókat miket itt nem közöltem hozni fogom még és próbálkozom újabbakat is összehozni, csak mostanában nincs túl sok időm fordítani és szerkeszteni. 
Ezért váratik magára még mindig az a bizonyos Billion Dolla, amit e videó feltöltésekor megígértem, hogy hamarosan hozni fogom. A durva fordítás vázlatai már megvannak egy ideje, de a finomításig még nem sikerült eljutnom. Igyekszem minél hamarabb elkészíteni azt is és összehozni a videófordítást amint tudom.
Mellette sok videót  és számot terveztem még fordítani, de perpillanat fogalmam sincs, mikorra tudom elkészíteni azok fordítását. Plusz jövök még pár megszerkesztett videóval is, ha eljutok odáig.
Kicsit túl sokat vállaltam mostanában ezért pontos időt még én sem tudok, de kis türelmet kérnék és minden meglesz.

Köszöntem a figyelmet.
Még találkozunk... 


U.I: A Cross Gene - Play with Me (Lip Sync)-t ajánlom mindenkinek megtekintésre aki szereti a bandát és még nem látta, vagy annak is aki esetleg már megtekintette korábban. Szerintem megéri megnézni.

Tudjátok mit? Megosztom én.


Mindenkinek jó szórakozást hozzá és csak csínnyán a sikítozással. 

A bejegyzéstől pedig úgy érzem érik egy Cross Gene bejegyzés majd a jövőben, csak győzzetek kivárni. 

Sziasztok. Daniel el.. (DP)



A Blog követése - Megoldandó problémák.

Sziasztok újra skacok. Mint ahogyan azt az előbbi bejegyzésben is írtam, szeretnék említést tenni a blog követésével kapcsolatos dolgokról.
Szerettem volna beállítani a blogon a követés modult, ami csak a blogra vonatkozik, de sajnos nem lehetséges jelenleg legalábbis így még mindig csak az én felhasználóm elérhető amin természetesen minden bejegyzést megosztok, hogy senki ne maradjon le semmiről.





Persze a Google Bloggeren máshogy is meg lehet oldani a követést amit itt gyorsan vázolnék is.


Először is a főoldalra kell lépni.



Itt rögtön megtalálható az Olvasnivalók listája közvetlen a saját blogjaid alatt. 
Itt rákattintassz a Hozzáadás-ra.


Kijön ez az ablak. Gondolom ezt nem kell magyarázni. Beírod az általad követni kívánt blog URL-címét és kész is. 



Persze én senkit sem kényszerítek akkor sem ha rendszeres olvasó, hogy kövesse a blogot, csak gondoltam leírom, hogy is oldható meg egy-egy blog követése, ha úgy adódik. 
Köszöntem a figyelmet emberek. 
Sziasztok. Daniel el... (DP)




Just why no. Girlfriend Series. - Kim NamJoon

Hali skacok.
Őszintén szólva nem volt könnyű dolgom Rappie Oppával, mivel nehéz srác azt kell mondanom. Vagy inkább csak az összeállítást nehéz összehozni. Elképzeléseim van rengeteg, csak éppen a megfelelő képek megtalálásával vannak problémáim. Próbáltam mindent összeszedni amit NamJoonról tudok és az alapján valamicskét összehozni.


Átlagos nap:



Különleges alkalom:



Ugyebár nem titok, hogy Nammal is voltak már ficis érintkezéseim, így ő is közelebb került hozzám lelkiekben. Komolyan elkezdtem megkedvelni a srácot, így ez a feladat is jónak ígérkezett. Nála éreztem még jobban, hogy képes lennék valami kis összeállítást csinálni. Ha pedig itt tartunk, képkeresgélés közben találtam pár nekem kifejezetten tetszetős fotót drága Leader-nimünkről, így ezeket most megosztanám, hogy mások is megszemlélhessék, milyen stílusos és szerethető a mi kis rapper csodánk.










Hamarosan jön a következő és jövök még mással is. Sajnos az elkövetkezendő napokban semmiképp sem várható új bejegyzés mivel MondoConra megyek és így nem igazán leszek aktív sem Szombaton-sem Vasárnap interneten és nem is lesz ilyesmire időm, de jövőhéten amilyen hamar csak tudok jövök. Sőt talán még a conról is osztok meg pár gondolatot. Ha már egy blogról van szó.

Emellett a bloggal kapcsolatos követés dolgoról is szerettem volna beszélni, de ez majd egy újabb bejegyzésben lesz olvasható.

Sziasztok. Daniel el... (DP)



U.I.: Hupsz. Ezt elhagytam a második képről.