2013. október 15., kedd

Happy Birthday Zelo Oppa!

Sziasztok. Igen hát eljött ez a nap is. Ma született Zelo pontosan 1996. október 15-én. Igazából már belezavarodtam ebbe az egészbe úgyhogy nem tudom ,hogy most akkor 17 vagy 18 éves lett ,de nem is az a leg lényegesebb ,hogy mennyi idős.

Boldog Születésnapot Zelo.

Jöjjenek hát a képek. Igen Zelo-nak van Instagramja bár nem értem ,hogy miért Privát ,de persze így is van egy oldal ahol az ott lévő képeket teszik fel ,hogy mindenki megnézhesse őket. Azért ha valakit érdekel Oppa Instagramja :
byzelo

Persze azért nem csak az Intagramon lévő képeket hozom hanem még pár helyről ahol épp találok.

Képek:













Zelo és JongUp










---------------------------------------------------







Van amit a Face-ról hoztam ami eredetileg Instagrammos aztán a vonal után valók azok között van webstagram meg az a másik is ami még olyasmi ,mint az instagram arról is van. A tortáknál az 1 a mostani a második az meg 1 vagy 2 évvel ezelőtti.

Na jó most jöjjenek a videók. Amiből van pár ami Instáról van.

Instagram: Zelo Dance


Azt nem mondom ,hogy az ő Instagramjáról van ,de ő táncol az tuti. Bár a végén amikor a fekete csávó befigyel az azért furi egy kicsit. XD

Bang&Zelo - Never Give Up


Song Ji Eun Vintage (ft. Zelo)


Loving U - Chunji   MinWoo  DongHyun  Zelo


Tudom ezt már Chunjinál ki tettem ,de nem baj. Jó ez a szám és a fiúk meg aranyosak.

Zelo Moments


Zelo Funny Moments!


Zelo Speak English


The Story of Zelo's Frog and ............. Leader's....


Zelo Interview


Na jó hát most ennyi lenne. Bocsánat ,de az én időm is véges és még van egy jó pár dolgom szóval még a videókat sem volt időm megnézni. Remélem azért tetszett a bejegyzés ha rövid volt is. Köszöntem a figyelmet. Találkozunk holnap ,mert egy újabb szülinapost köszönthetünk fel mégpedig az MBLAQ-ből. Szóval holnap jövök. Sziasztok.:)

Ja és még egyszer:

Boldog Születésnapot Oppa.