2013. szeptember 6., péntek

Videók2

Csá emberek. 
Szóval folytatnám még pár videóval amik az előző bejegyzésben még nem voltak.
Jó szórakozást mindenkinek. :)

Először is a kihagyhatatlan BigBang-Fantastic Baby a TeenTop előadásában. Mármint nem a teljes csapat csak Niel, Changjo és Ricky. Ha nem lenne eléggé látható elmondom ,hogy

G-Dragon és Daesung na meg Seungri megszemélyesítője Niel

Taeyang-ot Changjo alakítja

és végül

Rickynek maradt T.O.P.

Szerintem érdemes megnézni.

BigBang -Fantastic Baby (TeenTop cover.)


-------------------------------------------------------------------

Niel & Changjo Real Kiss


Igen a cím nem hazudik. Tényleg igazi csók csattan el köztük ,de senki ne higgye ,hogy most homoszekszuálisokról van szó. Igazából ez egy játék volt. Amiben ilyen színes lapokat kell szájban átadni a másiknak. Ki érti? Mindegy. Szóval a papír elcsúszott így Changjo és Niel szája összeért szóval csók volt. Viszont az is biztos ,hogy nem volt túl örömteli pillanat számukra. Nem úgy ,mint Chunjinak aki úgy röhögött ,hogy hanyatt esett. Changjo sokkos állapotba került. Niel meg XD vetődött. Szerintem amúgy vicces én csipem ezt a játékot ,mert mindig meg a feszkó nehogy csók legyen a vége ,mint itt. Na meg jókat lehet rajta nevetni. Viszont ha Ricky így folytatja akkor nem éri meg a holnapot. Persze tudom ,hogy a videó nem mostani ,de gondolom érthető ,hogy mire célzok. Bár Ricky állandóan ezt csinálja akár C.A.P.-ről van szó akár másról.

-------------------------------------------

Aztán igen még mindig a TeenTop-ról van szó. A videóban vicces és aranyos jelenetek láthatóak a TeenTopról. Én amúgy amikor először láttam azt gondoltam ,hogy ezek nem normálisak amúgy a vélemény még most is áll ,de így szeretjük őket ilyen normálatlanul. :) Amúgy az én egyik kedvencem amikor a Miss Right-ra táncolnak és össze vissza hülyéskednek. Bár amúgy a Weekly Idolos részek sem rosszak ,de rendesen jobbak úgy nevetségesebbek ha az egész műsort látni ,de majd kiteszem azt is ha a TeenTop-hoz érek. Addig is tessék.

TeenTop Cute And Funny Moments


Szám:TeenTop-Miss Right

Mellesleg amikor Ricky mondott valamit és L.Joe neki ment az a Weekly Idol ja és az is amikor L.Joe táncol amikor pedig Chunji megakarja csókolni Changjo-t az pedig a Rising és az utánna lévő is. Bár arra rá lehet jönni mivel ott vannak a 100% tagjai is. Ja és Niel Justin Bieber-Boyfriend számra táncolása is a Rising. A többit igazából nemtudom. Viszont mikor a csajokkal táncolnak hát igazából én sajnáltam őket legalábbis Niel-t ,de főleg Chunji-t azok a csajok jujj. Szegény Chunji ,de Rickyék egész aranyosak voltak.

------------------------------------------------------

Tudom ,hogy inkább nevetne az ember ,de nem bírtam ki ,hogy ezt a videót ne tegyem be.



G-DRAGON Craying 

Amúgy igen úgy kell érteni ahogy írva van. Mivel G a videóban tényleg sír ha nem is olyan látványosan. Igazából az indokot nem tudom mivel a videó koreaiul van. Azért elismerem ,hogy igazán aranyos ebben a videóban G na jó nem csak ebben ,de ebben főképp.


Bár azért azt elmondom ,hogy ez a videó is egy pár éve készült nem mostani.

----------------------------------------------------

Ez az utolsó most. Remélem tetszeni fog. Most váltás következik és belép a

Shinee

SHINee Funny Moments


Nem igaz ,hogy egyszerűen sosem tudnak megállni a lábukon. Komolyan állandóan elesnek. Ráadásul élő koncert alatt. Na meg az a mikrofonos dolog. Komolyan ennél ügyetlenebbek már nem is lehetnének. Bár vicces az igaz ,de hát tényleg ,hogy a fenébe tudnak ennyire ügyetlenek lenni? Aztán Onew. Hajrá ONEW. Ha érthető miért mondom ezt. Hiszen Onew-nél annyi crack volt. Egy kicsit több gyakorlás nem ártana ha ennyire nem bírja. Viszont Key. Igaz én láttam az egész Weekly Idol-t amiben ők voltak ,de ez még mindig jó. Nagyon tud. Bár nem is csodálom ,mert például Thunder-t is hogy utánozta. Nekem nagyon bejött az utánzása. Amúgy meg ha jól láttam az a fejenállás Onew-é akart lenni. Számítsuk be neki ha már annyira igyekezett. Igaz nem sikerült neki. Mindentől eltekintve a videó szerintem elég vicces. Érdemes megnézni. Nekem főleg az tetszett mikor az élő koncerten álltak a négyzet alakú színpadon a körben és amikor jött az a Bum akkor ugrottak és az egyik seggre esett. Hát az nagyon jó volt. Bár nem tudom melyikőjük volt ,mert túl messze vannak. Na meg amikor azon a falon húzódzkodtak és az egyikük alul megpróbálta és jól bebaszta a fejét a falba vagy mi a fenébe. amúgy az utána való székkel elesést láttam rendes teljes videóban is. Az eleséstől függetlenül a SHINee győzött és aszem talán az ellenfél az MBLAQ volt. Keynek köszönhető a győzelem aki nagyon tudott. Bár néhol Taemin is jól nyomta. Bár azt ,hogy miért esett el a székkel talán Onew azt már nem tudom.

-----------------------------------------------------------

Igen az előbbi volt az utolsó videó ,de ez egy ráadás amit egyébként minden olyan bejegyzésembe beteszek. Mégpedig a Weekly Idol. Csak ,hogy röhöghessen mindenki egy kicsit. Mivel eddig a BigBang és a 100% volt úgy tisztességes ,hogy őket teszem ki. Viszont a BigBang-nek bárhogyan is kerestem nem találtam olyat ,hogy lettek volna a Weekly Idolba. Persze helyezést értek el a műsorban ,mint G és a kutyája. Az Idolok és kisállataik szerű toplistán ,de magában a műsorban úgy nem szerepeltek. Szóval 100%. Amúgy mellesleg voltak akik kétszer is szerepeltek a műsorban.

100% Weekly Idol

Jó szórakozást kívánok. Köszöntem ,hogy elolvastad. :)



Találkozunk legközelebb. Sziasztok. :)

U.I. Igaz ,hogy a videó elején úgy tűnik koreaiul van ,de igazából angol feliratos ha az elején ez nem is látszik. Szóval nyugi.