2013. október 8., kedd

Artwork

Emlékeztek még amikor mondtam ,hogy lerajzoltam Amber-t és majd elhozom a képet amint tudom? Hát itt van. Tudom nem a legjobb ,de teljes szívemből csináltam és minden tudásommal.

Sajnos ide nem tudom fel tenni szóval csak egy linket írok. Mivel én azt Instagramra töltöttem fel úgy volt a leggyorsabb és onnan meg nem lehet másolni. Szóval itt van az Instagramom linkje és ott lesz a kép. Máshogy most nem tudom megoldani ,mert nem mindig van wifi és nem akarok a telómmal szarakodni így gépről meg csak így megy.


http://instagram.com/d_c_mg

Tudom hát a képben ha benne van minden tudásom akkor biztos nem lehet valami sok. Igen nem vagyok valami túl jó rajzolásban ,de azért szeretek rajzolni és jó olyat/azt rajzolni akit vagy amit szeretsz. Amúgy ja az instán d_c_mg néven vagyok. Tudom nem a legjobb ,de nem vagyok túl jó név kitaláló. Szóval csak ezt tudtam kigondolni. Egyszerűen D_C ez a nevem és az MG pedig Music Girl-t jelent. tudom béna ,de jobbat nem tudtam kitalálni és a zenét meg imádom szóval mért ne? Na jó mindegy. Most megyek. Majd találkozunk ,de szerintem holnap nem tudok jönni ,mert a Szerdám zsúfolt. Köszöntem a figyelmet. Majd jövök amint tudok. Ja és majd igyekszem megcsinálni a BtoB Wow HunSub-ot a Youtube-ra. Sziasztok.