2016. június 13., hétfő

4MINUTE Disbanded/Felbomlás

Üdvözöllek lelkeim.
Úgy éreztem, ha már ez friss és hirtelen égből ért villámcsapásként így írnom kéne róla. A 4MINUTE habár sohasem soroltam a kedvenc lánycsapataim közé, egy különleges lánycsapat. 7 évig voltak együtt és adták ki a jobbnál jobb számokat és most íme vége lett. Való igaz ez hosszú idő. Ezalatt az idő alatt a lányok nagy valószínűséggel rengeteg rajongót begyűjtöttek és sajnos így még nehezebb, hisz rengetek 4NIA szíve törik össze. 

Íme itt egy bejegyzés a felbomlás körülményeivel kapcsolatban.



Várható volt, hogy HyunAh drágát még látni fogjuk, mint előadót a színpadon, de, hogy a többiekkel mi lesz ezek után az már csak egy nagy kérdőjel mindenki szemében.
A 4MINUTE egy KPop jelenség volt és habár a csapat feloszlik remélhetőleg így is a csapat emléke meg fog maradni a Kpopperekben és főként a 4NIA-kban. Köszönjük nekik ezt a 7 csodálatos évet és a megannyi szuper számot amivel megajándékoztak minket.

Én is csakugyan a Dél-Koreai nézőközönséggel ellentétes véleményen vagyok, mert bár elsőre számomra a szám fura volt és a refrénje hajaz a CRAZY-ére, de összességében egy csodálatos szám lett. Főképpen a refrénen kívüli részek. Technikailag és MVileg pedig teljességgel csodás. Nekem ez az egyik kedvenc MV-m tőlük. Megnyugtató és csodás a vörös szín ellenére. Csöppet melankólikus és nincs olyan ember aki képes lenne azt mondani erre, hogy nem szép. Aki mégis az hazudik.

Nagyon fognak hiányozni, hisz valóban szín voltak a kpop palettáján. Nem is akármilyen szín. Örökké megmarad majd a csodás hangjuk, megjelenésük, érdekes kompozíciójuk(értve ezt az MVkre.) Sose feledünk 4MINUTE. GaYoon, JiHyun, SoHyun, JiYoon, HyunAh. És sose feledjük az elmúlt 7 évet. Mindig tudtatok meglepetést okozni. Sajnálattal hallottam, mikor kiderült, hogy ezentúl nem várhatunk az újabb csodára amit a szemük elé varázsolhattok és a fülünkbe ültethettek. Kívánom nektek minden jót a jövőben. Remélem még fogunk hallani felőletek valamikor.  HyunAh neked pedig Fighting a comebackig és tovább. 

Ezennel lezárult egy újabb szakasz. A 4MINUTE szakasza. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése